RC Mechelen na rust langs Tempo Overijse

• 19 sec. here
  • News: 14%

Tweede Afdeling VV Reeks B Nouvelles

Voetbaluitslagen

Na een doelpuntloze eerste helft controleerde RC Mechelen het duel met Tempo Overijse in het tweede deel. Uiteindelijk won RC Mechelen de uitwedstrijd zondag met 1-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Gregory Carrez zich gelden toen hij scoorde en RC Mechelen op voorsprong bracht. Met nog zeven minuten op de klok maakte Carrez zijn tweede doelpunt. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 1-2 voor Tempo Overijse werd gemaakt door Giulio Mapessa Monshemvula.

In de volgende wedstrijd, op zondag 5 mei om 15 uur, speelt Tempo Overijse bij Jong KV Mechelen. RC Mechelen speelt dan thuis tegen FC Lebbeke.Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.Wijnen is goud waard voor Belisia Bilzen tegen Jong KV MechelenHombeek wist zondag de thuiswedstrijd tegen FC Putte B te winnen. Het treffen eindigde op 3-1.

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Weergaloze Pacquets leidt Elzestraat langs SC MechelenElzestraat versloeg SC Mechelen in de uitwedstrijd met 1-4. Bart Pacquets sloeg drie keer toe voor Elzestraat. Florian Hubens maakte ook een doelpunt voor de winnaars, Linus Denblijden maakte een doelpunt voor SC Mechelen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sterke eerste helft tegen Davo Puurs levert SC Mechelen zege opSC Mechelen won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Davo Puurs met 2-1. Davo Puurs slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor SC Mechelen het duel won.

Vierde zege op een rij voor Kangoeroes MechelenIn Elite Silver van de BNXT League boekte Kangoeroes Mechelen een vierde zege op een rij. Ditmaal tegen Yoast United Nijmegen. Met 6 op 8 komen de Mechelaaars naast Leuven Bears aan de leiding.

Kangoeroes Mechelen op weg naar derde opeenvolgende titelfinaleKangoeroes Mechelen is in de eerste klasse van de vrouwen op weg naar een derde opeenvolgende titelfinale. De Maneblussers wonnen in de derby de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Phantoms Boom met 55-75.

Lambrechts is goud waard voor Noordstar tegen SC Mechelen BNoordstar won de uitwedstrijd tegen SC Mechelen B met 0-1.

Staking trekt naar gevangenis MechelenIn de reeks van gevangenisstakingen per provincie is vrijdag Mechelen aan de beurt. Dat is vernomen bij de socialistische vakbond.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »