• 30 sec. here
  • News: 18%

Eerste Provinciale - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

Thuisploeg Mariekerke-Branst en Retie deelden de punten in hun ontmoeting. De wedstrijd eindigde op 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Jari Breugelmans scoorde en zo Retie op voorsprong bracht. Abdelkrim Bigdad maakte gelijk namens Mariekerke-Branst in de 76ste minuut. Het was de zesde wedstrijd na elkaar voor Retie dat er niet gewonnen werd.

250 liefhebbers van oude brommers en motoren zorgen voor spektakel in Schoonbroek: “Ooit klein gestart met een paar vrienden” Michiel Hillen uit Vosselaar heeft maandag de wielerkoers GP Schrijnwerk Cedric Sels in Retie op zijn naam geschreven. Hij toonde zich de beste van een selecte kopgroep. Rutger Wouters en Dietmar …

Noah Van Miert wint massaspurt in Grote Prijs Renolux: “Onderweg was het soms meer praten dan koersen” Nee, het is geen mopje. Komende maandag om 15u kijken KBSK Retie en KV Hooikt elkaar in de ogen voor de tweede halve finale in de Beker van Antwerpen.

/  🏆 12. in BE

Mariekerke-Branst wint met 1-2 van KontichIn de tweede helft nam Mariekerke-Branst de controle over het duel en won uiteindelijk met 1-2 van Kontich.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Mariekerke-Branst B verslaat Oxford Hemiksem B na hattrick SpiessensArn Spiessens maakte een hattrick voor Mariekerke-Branst B dat met 0-6 won van Oxford Hemiksem B in de uitwedstrijd. Emiel Hermans, Sonny Hovart en Yoni Saey scoorden de andere doelpunten voor de uitploeg.

Iconische zanger Juul Kabas krijgt levensgroot borstbeeld in geboortedorp RetieJuul Kabas, vooral bekend van zijn iconische hit ’t Zijn zotten die werken, krijgt een levensgroot borstbeeld in zijn geboortedorp Retie. Dat besliste de gemeenteraad. “Juul heeft Retie voor heel Vlaanderen op de kaart gezet. Hij is onze dorpsheld en verdient een monument”, zegt gemeenteraadslid Guy Vanherck (CD&V).

Veertiger bestraft voor diefstallen en bezit verdovende middelenEen reeks van diefstallen in Retie en het bezit van verdovende middelen levert een 43-jarige man een effectieve gevangenisstraf van tien maanden op.

Dieter Bruyndonckx en Jordi Jansen spelen cruciale rol in thuiszege Wuustwezel op AartselaarDe wedstrijd tussen Aartselaar en Wuustwezel zaterdag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers van Wuustwezel waren Bruyndonckx en Jansen.

Ramsel en KFC Katelijne delen de puntenThuisploeg Ramsel en KFC Katelijne deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.