Automobilist zonder rijbewijs en met drugs op zak probeert aan politiecontrole te ontsnappen in Antwerpen

Bovendien reed hij onder invloed en had hij harddrugs op zak

Vrtnws

22-01-22 17:52:00

Automobilist zonder rijbewijs en met drugs op zak probeert aan politiecontrole te ontsnappen in Antwerpen vrtnws

Bovendien reed hij onder invloed en had hij harddrugs op zak

Artikel van Radio 2Carla Mertens30 minTijdens een verkeerscontrole aan de Noordersingel in Antwerpen merkte de politie op dat een auto zich aan de controle wilde onttrekken door rechtsomkeer te maken. Een patrouille reed de auto achterna en kon hem tegenhouden.

De bestuurder probeerde de agenten eerst te misleiden door een valse naam op te geven maar al snel kon de 33-jarige man geïdentificeerd worden. Bleek dat hij geen rijbewijs had en vrij was onder voorwaarden. Bovendien reed hij onder invloed - hij testte positief op alcohol en drugs. In zijn wagen werden ook verschillende harddrugs aangetroffen. Hij werd gearresteerd en zijn auto is in beslag genomen.

Lire la suite: VRT NWS »

Is niet de eerste keer. Hoe lang gaan we nog flutstraffen aan criminelen blijven uitdelen? Is het nog altijd niet duidelijk dat het wanbeleid op justitie, gestart door Koen_Geens1, dringend moet herzien worden?🤷🏼‍♂️

Voortvluchtige drugs- en wapenhandelaar gearresteerd in Antwerpen: “Had uiterste best gedaan om zich aan straf te onttrekken”Het Fugitive Active Search Team (FAST) van de federale politie heeft donderdag de 37-jarige Mairbek M. gearresteerd in Antwerpen. De Tsjetsjeen, een voortv... Hij had naar Dubai meten trekken. Dan kan niets hem nog gebeuren. Ne shawarma?

Milieuorganisaties in beroep tegen vergunning voor ethaankraker van IneosDe provincie Antwerpen had die vergunning vorige maand verleend aan het chemiebedrijf. Waar is madam Demir nu

Housezender FG probeert seniorenradio te tackelen en krijgt gelijk van Raad van State: verdwijnt Radio Minerva uit de ether?Alle senioren willen hem horen. Maar hoe lang kan dat nog? Gisteren vernietigde, op vraag van concurrent Radio FG, de Raad van State namelijk een ministeri... Gewoon schandalig! Gaan ze ouderen nu nog hun favoriete zender afpakken, nadat ze de temperatuur in huis al een paar graden lager moesten zetten en in de kou gaan zitten. Onbegrijpelijk!

Politie organiseert voor dertiende keer 'Weekend zonder alcohol achter het stuur'Tot en met maandag 6 uur zal de federale wegpolitie samen met 145 lokale politiezones alcoholcontroles houden op alle wegen en autosnelwegen in het land. En ik dacht dat het altijd zonder alcohol moest Is da verplicht? Rijden de flikken anders wél met alcohol achter het stuur dan? 😏

Zal Rusland binnenvallen in Oekraïne? Vijf mogelijke scenario'sAl wekenlang wordt met argusogen gekeken naar de Russische troepenverzameling aan de grens met Oekraïne. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ondertussen doet NATO land Duitsland handje klap met Rusland voor gasbevoorrading. Verzwakt hiermee onze positie ten aanzien van Rusland EN de USA die Europa niet serieus meer nemen. Als Eénoog in het Land der Blinden,kan ik deze situatie enkel maar op heuglijke manier verwelkomen.

Biden probeert schade te beperken na blunderDe Russische dreiging aan de grens met Oekraïne overschaduwt al heel de week het eenjarig jubileum van Biden als president van de VS. En dat is niet alleen... Biden doet tenminste een poging. Kan niet van onze leiders gezegd worden!!! Een seniele president in US, woke politici in EU! Russische en Chineze machtshebbers lachen in hun vuistje ... En ooit wordt dat een bulderlach.

In Antwerpen heeft een man geprobeerd om aan een politiecontrole te ontkomen, door met zijn auto rechtsomkeer te maken. Bij de uiteindelijke controle bleek dat hij geen rijbewijs had en dat hij vrij was onder voorwaarden. Hij had ook heel wat harddrugs op zak en reed onder invloed. Artikel van Radio 2 Carla Mertens 30 min Tijdens een verkeerscontrole aan de Noordersingel in Antwerpen merkte de politie op dat een auto zich aan de controle wilde onttrekken door rechtsomkeer te maken. Een patrouille reed de auto achterna en kon hem tegenhouden. De bestuurder probeerde de agenten eerst te misleiden door een valse naam op te geven maar al snel kon de 33-jarige man geïdentificeerd worden. Bleek dat hij geen rijbewijs had en vrij was onder voorwaarden. Bovendien reed hij onder invloed - hij testte positief op alcohol en drugs. In zijn wagen werden ook verschillende harddrugs aangetroffen. Hij werd gearresteerd en zijn auto is in beslag genomen. Meer weten over