Biden probeert schade te beperken na blunder

Biden probeert schade te beperken na blunder

21-01-22 12:27:00

Biden probeert schade te beperken na blunder

De Russische dreiging aan de grens met Oekraïne overschaduwt al heel de week het eenjarig jubileum van Biden als president van de VS. En dat is niet alleen...

dooravhDe Russische dreiging aan de grens met Oekraïne overschaduwt al heel de week het eenjarig jubileum van Biden als president van de VS. En dat is niet alleen de fout van Poetin. Biden werkte zichzelf onnodig in nesten toen hij woensdagavond een ‘kleine invasie’ leek goed te praten. Donderdag volgde al snel een nieuwe mededeling. Bekijk in bovenstaande video hoe Biden de meubelen probeert te redden.

Terwijl zeker 100.000 Russische soldaten aan de grenzen staan opgesteld, houdt Europa gespannen de adem in voor de dreiging van een grootschalige Russische invasie. Op satellietbeelden die De Standaard verzamelde, wordt duidelijk hoe het Kremlin zijn militaire uitbouw in de grensgebieden de voorbije maanden flink heeft opgevoerd.

Lire la suite: De Standaard »

Een seniele president in US, woke politici in EU! Russische en Chineze machtshebbers lachen in hun vuistje ... En ooit wordt dat een bulderlach. Biden doet tenminste een poging. Kan niet van onze leiders gezegd worden!!!