Seger gör att Väster är klart för division 3

• 9 sec. here
  • News: 7%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Matchen hemma mot Mellerud i Kval division 3 grupp 8 herr i fotboll slutade 3-2 (1-1). IF Väster vann mot Melleruds IF Det gör att Väster är klart för division

ingår i din prenumeration. Det innebär att du kan dela med dig av din prenumeration till resten av din familj. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev.är riktigt bra för dig som uppskattar våra nyheter. Den är gratis att ladda ned.

sätter ju verkligen guldkant på både vardag och helg. I din prenumeration ingår våra dagliga sudoku och korsord av varierande svårighetsgrad.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 25. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Hemmamatch för Väster som möter Mellerud i dagPå lördagen tar Väster sig an Mellerud på hemmaplan på Önneredsplan i Kval division 3 grupp 8 herr i fotboll. Väster fick med sig ett oavgjort resultat från
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

I NATT: Flera fordon krockade med hjortar på E18 i KarlstadEn mängd hjortar kom ut på E18 väster om Karlstad under natten till lördagen.
Källa: nwtse - 🏆 27. / 53 Läs mer »

15.00: ÖFK ställs mot Örebro hemma – följ matchen härFölj mötet – minut för minut
Källa: opse - 🏆 44. / 51 Läs mer »

HBK:s stora frågetecken ger besked om AIK-matchenHan tillhör HBK:s viktigaste spelare, men har inte tränat på hela veckan. Men nu ger Phil Ofosu-Ayeh besked.
Källa: Hallandsposten - 🏆 8. / 63 Läs mer »

Skellefteå vände på matchen efter två snabba målSju perioder utan insläppt mål. Men för Skellefteå tog det 48 sekunder att göra två stycken, och med det avgjorde man matchen hemma mot Malmö.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Mörkret fortsätter för HV71 – nollade för tredje matchenSparkningen av Tomas Montén har hittills inte gett någon effekt. Mot Timrå åkte HV71 på ännu en förlust – och blev nollade igen.