Mörkret fortsätter för HV71 – nollade för tredje matchen

• 11 sec. here
  • News: 8%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Sparkningen av Tomas Montén har hittills inte gett någon effekt. Mot Timrå åkte HV71 på ännu en förlust – och blev nollade igen.

Timråstjärnorna Anton Lander och Filip Hållander hade inte gjort ett enda mål inför mötet med HV71.Anton Lander, framspelad av Emil Pettersson, satte 1–0 i början på den andra perioden och minuterna senare gjorde kedjekamraten hemmalagets andra.

Även Jonathan Dahlén klev fram för Timrå och satte 3–0 bakom Joni Ortio i mitten på den tredje perioden – mot ett HV-försvar som inte hade mycket att sätta emot.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Montén bryter tystnaden efter sparkningen från HV71: ”Sonen undrade om vi måste sälja huset”Comebacken som huvudtränare i SHL varade bara i tolv matcher. I söndags fick Tomas Montén, 45, sparken av HV71. För Sportbladet berättar han nu om beskedet och
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Tomas Montén bryter tystnaden efter beskedet från HV71Tomas Montén sparkades efter krisstarten med HV71. Tre dagar senare bryter han nu tystnaden. – Det som är jobbigt är om det påverkar familjen, men det är inte min känsla att det har gjort, säger han till Aftonbladet .
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Femte raka förlusten och ny nolla för HV71Tränarbytet ger ingen effekt för HV71. Jönköpingslaget åkte på femte raka förlusten och blev nollat för tredje matchen i rad när Timrå vann på hemmaplan med 3–0. – Vi sätter inte våra lägen och skapar inte tillräckligt mycket, säger forwarden Mattias Tedenby.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Femte raka förlusten och ny nolla för HV71Tränarbytet ger ingen effekt för HV71. Jönköpingslaget åkte på femte raka förlusten och blev nollat för tredje matchen i rad när Timrå vann på hemmaplan med
Källa: GPSporten - 🏆 25. / 53 Läs mer »

Femte raka förlusten och ny nolla för HV71Tränarbytet ger ingen effekt för HV71.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Richard Nylin blir ny tillförordnad klubbdirektör i HV71Från och med idag tar Richard Nylin över rollen som tillförordnad klubbdirektör i HV71.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »