• Publisher: 53%

Shl Svenska Hockeyligan Nyheter

Frölunda Hc,Skellefteå Aik,Shl-Slutspelet

GÖTEBORG. Fullträffar i mängder, ett märkligt självmål och en sällan skådad rysare. Semifinalen mellan Frölunda och Skellefteå hade allt och lite till och avgj

Semifinalen mellan Frölunda och Skellefteå hade allt och lite till och avgjordes passande nog i förlängning.En av dem är Andreas Johnson, den tidigare Frölundaspelaren, som avgjorde med fyra minuter kvar av den första förlängningsperioden.Vad händer i huvudet när man avgör sådär?Första perioden blev en målfest, mittenakten likaså och i tredje perioden nådde rysaren ännu högre nivåer.

Sex minuter in i tredje hade Jonathan Johnson gjort 5–4 för gästerna och strax efteråt trodde Frölunda att de hade kvitterat.Efter en flera minuter lång videogranskning bedömdes Henrik Tömmernes ha sparkat pucken via målvakten Gustaf Lindvall och in i mål varpå målet dömdes bort.– Folk är chockade och förstår inte vad som har hänt, säger TV4 Plays expert Petter Rönnquist i sändningen.

Frölunda Hc Skellefteå Aik Shl-Slutspelet Christian Folin

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Färjestads sanslösa kollaps mot RögleFärjestad kollapsade mot Rögle. I andra perioden gjorde Rögle fem (!) mål och körde över hemmalaget. – Vi var inte alls på nivå, säger Tomas Mitell efter matchen.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Efter den sanslösa förlusten - United förlorar rivalmötet ocksåVåren bankar äntligen på dörren i vårt avlånga land. Under söndagen beger vi oss bland annat till Västerås för att bevittna den andra omgången i Allsvenskan. Europatipset bjuder även på högoktanig europeisk fotboll där Manchester United - Liverpool sticker ut från mängden.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Radhus besköts i Lindome utanför GöteborgFlera skott har skjutits mot ett radhus i Lindome söder om Göteborg. Personer som befann sig i villan slog själva larm. Polisen kommer nu utreda att eventuella gängkopplingar. – Det är ett känsligt läge så här tidigt i brottsplatsutredningen, säger August Brandt, presstalesperson i polisregion Väst.
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »