• 7 sec. here
  • News: 6%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Färjestad kollapsade mot Rögle. I andra perioden gjorde Rögle fem (!) mål och körde över hemmalaget. – Vi var inte alls på nivå, säger Tomas Mitell efter matchen.

Färjestad hade en trygg ledning med 1–0 efter den första perioden i Löfbergs Arena.– Rögle chockar hela Värmland, sa TV4:s Johan Edlund.– Det är nog väldigt frustrerat och argt där inne. Det finns en del de behöver vädra i det omklädningsrummet. Det är slappt i duellspelet och hur man hamnar på mellanhand. Jag är förvånad att Färjestad spelar så svagt, sa han.

I den tredje perioden fick Färjestad en gratisbiljett in i matchen när Dennis Everberg åkte på ett matchstraff.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ishockey: Rögle gjorde 5-0 på Färjestad i andra perioden: ”Vi är effektiva”Rögle leder med 5-1 mot seriesegraren Färjestad efter två perioder i den första SM-kvartsfinalen. Det var irriterad stämning och burop från hemmafansen i samband med andra periodpausen.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Ros: Vilken jäkla smällRögle chockade Färjestad i den första kvartsfinalen. Här är Tomas Ros fem punkter från matchen.
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Färjestads kollaps – fem insläppta på en periodLedning efter första – sedan kollapsade Färjestad. 0–5 i andra perioden och 2–6 totalt. – Det är för lojt och slappt i det mesta, säger Linus Johansson till Sp

Ishockey: Färjestads monstersvit brutenFrölunda vann ett kaosartat möte mot Färjestad efter att Mikael Ruohomaa avgjort straffläggningen. Trots förlusten tog Färjestad hem seriesegern.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Everberg målskytt på nytt när Rögle tog blytunga poängDennis Everberg hade inte nätat på nio matcher. Då klev Rögleforwarden fram i powerplay och satte den 3–1-pucken mot Linköping. – Den sitter väldigt bra, säger

Rögle till SHL-slutspel efter jätterysareRögle spelar slutspel medan Modos säsong är över. Det står klart sedan rysarmatchen mellan lagen slutat 1–0 till Rögle efter förlängning. – Det är sjukt tungt. Tomhet, säger Modo-tränaren Mattias Karlin i TV4 Play.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »