Norsk mardröm i 97:e minuten – var på väg mot skräll

• 47 sec. here
  • News: 22%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Bodö/Glimt ledde med 2–0 borta mot Ajax – i 90:e minuten. Då drog man på sig rött kort och straff. Sju minuter senare hade Ajax vänt efter kvittering i 97:e min

Då drog man på sig rött kort och straff. Sju minuter senare hade Ajax vänt efter kvittering i 97:e minuten.

– Det är lite konstigt att man ska vara besviken efter 2–2 borta mot Ajax, säger tvåmålsskytten Albert Grönbäk.På torsdagskvällen kunde han se laget från norr om polcirkeln få en drömstart mot Ajax. Redan efter 16 minuter gjorde danske Albert Gronbäk 1–0 och 20 minuter in i andra halvleken avslutade samme 22-åring ett fint anfall när han utökade ledningen.

Strax innan matchen var inne på tilläggstid fick Ajax straff efter att Odin Luras Björtuft rivit ner en Ajax-spelare. Efter VAR-granskning tilldelades norrmannen rött kort, och Branco van den Boomen reducerade för Ajax.Knutsens manskap såg ut att lämna Amsterdam med en uddamålsseger men i 97:e minuten sprack allt när Steven Berghuis lobbade in 2–2.– Det är trist att de berövas på en klassisk kväll i Amsterdam.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 24. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

SMHI varnar för norsk snösmocka: ”Allvarliga konsekvenser”Ett rejält snöoväder drar in från Norge under onsdagen. SMHI har utfärdat nio varningar och Trafikverket har skickat bandvagnar till västra Sverige. – Vi tror a
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Plagieringslarm för en till norsk ministerNorges sjukvårdsminister Ingvild Kjerkols masteruppsats har flera passager som liknar andra akademiska texter, rapporterar norska VG.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Plagieringslarm för ännu en norsk ministerNorges sjukvårdsminister Ingvild Kjerkols masteruppsats har flera passager som liknar andra akademiska texter, rapporterar norska VG.Avslöjandet kommer dagen efter att landets minister för forskning och högre utbildning lämnat sin post på grund av plagieringsanklagelser.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

Norsk oljedom kan leda till fler rättsfallNorsk dom kan leda till fler rättsfall där oljeproducenter får ta större ansvar för utsläpp som sker hos konsumenter. Principiellt viktig, säger expert.

Norska rösten om Botheims stora frågetecken - och styrka: 'Då kan det bli succé i Malmö'Malmö FF går mot ytterligare en prestigevärvning, denna gång Erik Botheim. Fotbollskanalen pratade med Pål Guttormsen om anfallarens succé i Bodø/Glimt och de tunga utlandsåren. - Han har bara lyckats i en säsong, säger Guttormsen på tidningen Avisa Nordland.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Spännande centralt mittfältEfter 0-0 mot Diosgyori under onsdagen fick en helt ny Hammarby-elva ta sig an Bodø/Glimt under torsdagen. Och då fanns det spännande saker att hålla koll på. Exempelvis det centrala mittfältet bestående av Nahir Besara, nyförvärvet Oscar Johansson Schellhas och norske August Mikkelsen.