Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Fortsätter skriva historia 🙏

Därmed har Messi tangerat Pelés rekord.

Lionel Messi gjorde 1-1-målet när Barcelona spelade 2-2 mot Valencia i kväll. Hans mål var speciellt. Det var Messis 643:e mål för en och samma klubb: Barcelona. Det är en tangering av Pelés notering från tiden i Santos då han tryckte in 643 mål.Barcelona fick straff på tilläggstid i första halvlek. Messi sköt, men missade. Bollen hamnade hos Jordi Alba som på nytt skickade in den i boxen. Där kom Messi rätt med huvudet och nickade in 1-1.

Ronald Araújo gav Barcelona ledningen med 2-1 i inledning av andra halvlek, men Maxi Gomez kvitterade till 2-2 en kvart senare.Tabellettan Atlético Madrid vann med 3–1 på hemmaplan mot Elche. Luis Suarez gjorde två mål för Atlético Madrid som har spelat in 29 poäng efter tolv matcher.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer: