Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

'Det är lätt för mig att spela där, jag sätter dit puckarna'🏒👇

Detta efter bland annat powerplay-hattrick av Viivi Vainikka.

Luleå såg ut att gå mot en trygg seger. 6-2 ledde gästerna med i andra perioden. Då hade Viivi Vainikka gjort tre mål, alla tre i powerplay. – Jag har spelat den här positionen innan och jag är bra i den. Det är lätt för mig att spela där, jag sätter dit puckarna, sa Vainikka om sina tre mål i C Mores sändning.5-6-målet kom i mitten av den tredje perioden. Hanna Olsson, som imponerade offensivt matchen igenom, gjorde då sitt första mål sedan comebacken efter skadan.

– Leendet är brett för det är comeback. Men jag ville ha tre poäng så klart. Vi är det bättre laget sett över tre perioder, säger Hanna Olsson till C More.Luleå lyckades hålla undan och vann med 6-5.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Luleås mardrömssekund – insläppt mål och matchstraff14.31 in i matchen gick det mesta fel för Luleå Hockey. Örebro gjorde 1–0 och Oscar Engsund drog på sig ett matchstraff
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Offren i dödsolyckan hedrades inför premiärenTre AIK-supportrar omkom i en trafikolycka under torsdagseftermiddagen på väg mot Guldfågeln Arena i Kalmar. Nu inleds d

HV71:s drömstart på säsongen – vände och slog AIKJÖNKÖPING. AIK chockade HV71 i inledningen. Men den stora favoriten i hockeyallsvenskan kom igen och vände på premiären.

Moralstärkande vändning i premiären för HV71SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Oleksandr Usyk vann supermötet med Anthony JoshuaOleksandr Usyk dominerade supermatchen mot Anthony Joshua från matchens första slag och nu är tungviktsboxningen totalt