• News: 20%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Ett pressat Juventus tog i dag tre poäng mot Ekdals Sampdoria ⚽️👇

Men i söndagens match byttes han in redan i första halvlek mot en gråtandes Paulo Dybala.Ett pressat Juventus tog tre viktiga poäng hemma mot Sampdoria. Dejan Kulusevski, som inledde på bänken, låg bakom lagets 3-1-mål med en assist.

Juventus tog ledningen redan i den 10:e minuten genom Paulo Dybala. Samma Dybala tvingades dock kliva av planen bara tio minuter senare efter en skadekänning. Argentinaren, som har stora skadeproblem bakom sig, var i tårar när han byttes ut. Och in kom istället Dejan Kulusevski.Kulusevskis första poäng för säsongen

Men i den 57:e minuten kunde Juventus dryga ut ledningen efter fint förarbete av Dejan Kulusevski. Svensken snappade upp en felpass i Sampdorias straffområde, passerade en försvarare, och hittade Manuel Locatelli snett inåt bakåt som kunde placera bollen i öppet målHemmalaget fick dock kämpa för att säkra segern. Sampdoria reducerade till 3-2 genom Antonio Candreva i den 83:e minuten. Men där tog det stopp.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Storstjärnan bröt ihop i tårar när Kulusevski byttes inDejan Kulusevski började på bänken för Juventus. Men i den 20:e minuten fick han bytas in sedan Paulo Dybala tvingats ut Era rubriker är fan helt otroliga alltså Vi Juvefans bröt ihop i tårar pga att Kulusevski byttes in, ja. Vi fattar, hur kan tränaren byta in en så superkass lirare, Dybala visar vad han tycker. Shit Aftonbladet ni är fan sämre än SVT
Källa: sportbladet - 🏆 24. / 53 Läs mer »

Moralstärkande vändning i premiären för HV71SVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Island först med kvinnlig majoritet | SvDFör första gången i Europa är kvinnor i majoritet i ett parlament. Enligt prognoserna efter lördagens val kommer 33 av det isländska alltingets 63 ledamöter vara kvinnor. Island kniper därmed Sveriges tätplacering på listan över länder med störst andel kvinnor i den lagstiftande församlingen. Sverige var tidigare det europeiska land som toppade ... Om de liknar kvinnorna i den svenska parlamentet, det är ingen glädjande besked.
Källa: SvD - 🏆 47. / 51 Läs mer »

Hanna Bennison med makalöst mål – första i EvertonSVT Sport - Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

HV71:s drömstart på säsongen – vände och slog AIKJÖNKÖPING. AIK chockade HV71 i inledningen. Men den stora favoriten i hockeyallsvenskan kom igen och vände på premiären.

Oleksandr Usyk vann supermötet med Anthony JoshuaOleksandr Usyk dominerade supermatchen mot Anthony Joshua från matchens första slag och nu är tungviktsboxningen totalt