Fotboll: Belgiens Romelu Lukaku blåst på två mål – Slovakien stod för EM:s största skräll

• 📰 SVTSport
  • 59 sec. here
  • News: 27%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Slovakien stod för EM:s största skräll när man besegrade Belgien med 1–0 i Frankfurt. Belgiens stjärna Romelu Lukaku blev blåst på två mål efter VAR.

I början av andra halvlek höll sig Lukaku framme och tryckte in 1–1 – trodde han och alla jublande belgiska fans. Lukaku skickade slängkyssar och jublade men VAR låste fast en offside och målet underkändes. Ett par minuter före slutet verkade Lukaku, efter flera grova missar, till slut ha gjort ett regelrätt mål när han dundrade upp bollen i det vänstra krysset.Men i uppspelsfasen hade nyss inbytte Lois Openda fått med sig bollen med handen – vilket visades via en grafik där en grön kurva visade kontakten, ett nytt inslag från sändningen. Och på nytt trädde VAR in och underkände ett mål.

Ett par minuter tidigare hade Lukaku haft ett jätteläge från ett par meters håll men Martin Dubravka i Slovakiens mål gjorde en blixtrande parad.Läs mer om webbläsarstöd SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Tre Kronor kan skriva historia mot Slovakien: ”Viktig match”Tre poäng mot Slovakien och Tre Kronor skriver historia i ishockey-VM i Tjeckien. Det blir i så fall första gången Sverige går rent i gruppspelet.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Tre punkter om Tre kronor inför Slovakien i hockey-VMSverige avslutar gruppen mot en motståndare som har blandat och gett i hockey-VM. Här är tre punkter om Tre Kronor inför tisdagens match mot Slovakien.

Tre Kronors perfekta gruppspel – körde över SlovakienOSTRAVA.

Tre Kronor krossar Slovakien i sista VM-gruppspelsmatchenGruppsegern var redan säkrad. Av bara farten besegrades Slovakien med siffrorna 6-1 i gruppspelets sista match. Nu väntar Finland i kvartsfinalen på torsdag. – Vi känns redo, säger förbundskapten Sam Hallam.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Kanada till VM-semi – klar seger mot SlovakienSlovakien gjorde vad man kunde för att vända. Då smällde Kanada in två snabba mål, vann med 6–3 och avancerade till semifinal i ishockey-VM. Nu får Tre Kronor m
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Kanada till semifinal – besegrade SlovakienKanada är klart för VM-semifinal efter 6-3 mot Slovakien. Den segern har också betydelse för Sverige. Vinner man mot Finland så är det nu klart att Tre Kronors motståndare i semifinal blir vinnaren av Tjeckien och USA senare i kväll.