Kanada till semifinal – besegrade Slovakien

• 📰 Expressen
  • 19 sec. here

Sverige Rubriker Nyheter

Kanada är klart för VM-semifinal efter 6-3 mot Slovakien. Den segern har också betydelse för Sverige. Vinner man mot Finland så är det nu klart att Tre Kronors motståndare i semifinal blir vinnaren av Tjeckien och USA senare i kväll.

På förhand skulle det här vara en högst enkel resa för Kanada – speciellt med tanke på den bleka insats Slovakien senast gjorde mot Sverige.Efter bara dryga fyra minuters spel hade Kanada gjort 2-0 och dominerade matchen fullständigt.

Målet lyfte Slovakien som plötsligt började skapa lite chanser. Allt dessutom med massivt publikstöd inne i O2 arena i Prag.Därför kom Nick Pauls 3-1-mål för Kanada i början av andra perioden som en liten kalldusch. Det resultatet stod sig också perioden ut efter att Kanada kontrollerat allt mer av spelet.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Kanada till VM-semi – klar seger mot SlovakienSlovakien gjorde vad man kunde för att vända. Då smällde Kanada in två snabba mål, vann med 6–3 och avancerade till semifinal i ishockey-VM. Nu får Tre Kronor m
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Ishockey: Sverige tar brons efter strålande tredje period mot SlovakienSverige har tagit brons på U18-VM. Småkronorna stod för en strålande tredje period där samtliga mål i 4–0-segern kom. – Det är ett avslut som heter duga, kommenterade Dusan Umicevic om Lucas Petterssons 1-0-mål i SVT:s sändning.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Sverige föll mot Kanada efter mardrömsstartenMardrömsstart i semifinalen av U18-VM. Sedan vaknade Sverige och pressade Kanada. Till slut vann Kanada med 5-4 efter en rysare i tredje perioden.
Källa: Expressen - 🏆 19. / 63 Läs mer »

Du borde kanske inte läsa den här texten efter Sverige-PolenGäspade du till under Sverige-Polen? Då borde du kanske inte läsa den här texten, för mer av den varan lär det bli framöver. Gruppspelet kan ju avgöras redan i morgon kväll, måndag. Efter fyra VM-dagar, alltså.

Slovakien: Nya hot mot oppositionen efter attacken mot FicoTillståndet för Slovakiens premiärminister Robert Fico är fortfarande kritiskt efter onsdagens mordförsök.
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Tre Kronor krossar Slovakien i sista VM-gruppspelsmatchenGruppsegern var redan säkrad. Av bara farten besegrades Slovakien med siffrorna 6-1 i gruppspelets sista match. Nu väntar Finland i kvartsfinalen på torsdag. – Vi känns redo, säger förbundskapten Sam Hallam.