Caroline Seger tvingades bryta premiären

• 38 sec. here
  • News: 19%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Rosengård vann premiären. Efteråt var Caroline Segers högerfot lindan. – Det är inte lönt att springa runt där ute, säger 39-åringen som berättar om planen för säsongen.

Foto: Johan Nilsson/TT / TT / TT NYHETSBYRÅNÅterigen var det Caroline Seger som ledde laget ut på Malmö IP. Men när matchen blåstes av sågs lagkaptenen sitta på bänken med lindad högerfot.

– Jag sparkade henne rakt under foten, det är inte jättebra för min del. Det är ingenting egentligen.Efter ett par minuter tog hon sig åter in på planen, men sågs kort senare ta ett piller vid sidlinjen. För när den andra halvleken drog i gång fanns Caroline Seger inte med på planen. Istället tog Halimatu Ibrahim Ayinde hennes plats.

– Det har varit vår plan hela tiden. Vi bestämde tidigt i vintras, även fast det var tufft behövde få chansen att starta om och se om kroppen kunde hålla. Speciellt eftersom förra året blev som det blev så ville jag se om jag kunde ta allt från början och i lugn och ro komma tillbaka.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 19. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Rosengård går om Vittsjö efter seger – nyförvärv hyllas: ”En unik spelare”Efter kryss senast tog Rosengård en första seger i svenska cupen på söndagen. Då slog man Vittsjö med 3-0. - Mest nöjd är jag över nollan, säger lagkapten Jessica Wik till Aftonbladet.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Efterlängtat besked för FCR – Caroline Seger i full träningComeback blir det dock för storstjärnan tidigast nästa helg.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

Handboll: Straff i handbollskval ska skjutas fyra dagar efteråtKvalet till Handbollsligan herr mellan Västerås och Karlskrona har fått en unik utveckling. Västerås har fått igenom en protest och kommer att få lägga en straff på tisdag – för att fullfölja matchen som inte spelades klart i fredags.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Kvinna och pojke skadade – blev påkörda av personbil i RosengårdEn kvinna och en pojke i 16-årsåldern fick föras till sjukhus med ambulans under fredagskvällen efter att ha blivit påkörda av en personbil i Rosengård i Malmö. Föraren misstänkts för bland annat vållande till kroppsskada.
Källa: svt - 🏆 37. / 51 Läs mer »

Fotboll: Piteå klart för final i svenska cupen efter jättevändning mot RosengårdUnderläge med 0–2 i semifinalen mot Rosengård. Då stod Piteå för en urstark vändning när de vann cupsemifinalen med 3–2. Det avgörande förlängningsmålet kom genom Saga Swedman i 120:e minuten. – Så jävla skönt, säger hon i Aftonbladets sändning.