• 18 sec. here
  • News: 10%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Jodå, 38-årige Alexander Ovetjkin kan än. Det visade han i natt med sitt matchavgörande mål i bortamötet med Vancouver Canucks. Ovetjkin gjorde 2–1 knappt tre minuter in i den andra perioden och det resultatet stod sig matchen ut. Det var Ovies 127:e matchavgörande mål i NHL genom åren.

Ovetjkin gjorde 2–1 knappt tre minuter in i den andra perioden och det resultatet stod sig matchen ut.Bara en spelare har avgjort fler matcher i ligan och det är Jaromir Jagr, som lyckades med bedriften 133 gånger.

Canucks skaffade sig ledningen i matchen genom Brock Boeser redan efter en dryg minut. Det var Boesers 36.e mål i vinter.Flames har sex poäng upp till den sista wildcardplatsenMickis gjorde 1–0 i powerplay med drygt tre minuter kvar av den första perioden och ordnade sedan 2–0 efter bara elva sekunder av den andra perioden.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 30. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Ishockey: Alex Ovetjkin närmar sig Wayne Gretzky efter två målAlex Ovetjkin gjorde två mål när hans Washington slog New Jersey med 6-2. Därmed har ryssen gjort 838 mål i NHL-karriären och närmar sig Wayne Gretzkys rekord på 894.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Alexander Bernhardsson nya proffsliv: ”Har varit en dröm”Efter fyra säsonger i IF Elfsborg såldes Alexander Bernhardsson till tyska Holstein Kiel som slåss om direktuppflyttning till Bundesliga. Yttern trivs med sin nya tillvaro ute i proffslivet. – Det hade varit en dröm, säger Bernhardsson.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Fotboll: Alexander Isak målskytt mot ChelseaAlexander Isaks fina säsong fortsätter. På måndagskvällen slog svensken till mot Chelsea när han kvitterade till 1–1. Det var 24-åringens tolfte mål i ligaspelet den här säsongen.

Alexander Isak målskytt när Newcastle föll mot ChelseaAlexander Isak gjorde det igen för Newcastle. Den svenske landslagsstjärnan gjorde mål för andra matchen i följd när han kvitterade till 1–1 borta mot Chelsea. Det hjälpte dock föga då Newcastle till sist föll med 2–3.

Vancouver tappade en 3-0-ledning på hemmaplanEn 3-0–ledning på hemmaplan såg ut att vara två säkra poäng för Vancouver Canucks. Men när motståndarna heter Colorado Avalanche går ingen säker denna vinter. Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen, Cale Makar och kompani vände underläget till en 4–3-seger under matchens sista 20 minuter.

Alexander Milosevic och Martin Ellingsen kan missa derbytDerby mot Djurgården på söndag i svenska cupen. Då riskerar AIK att få klara sig utan Alexander Milosevic och Martin Ellingsen. – De är tveksamma, säger Henning Berg.