Fotboll: Alexander Isak målskytt mot Chelsea

• 36 sec. here
  • News: 18%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Alexander Isaks fina säsong fortsätter. På måndagskvällen slog svensken till mot Chelsea när han kvitterade till 1–1. Det var 24-åringens tolfte mål i ligaspelet den här säsongen.

Alexander Isaks målform i Newcastle fortsätter. Svensken kom nyligen tillbaka från skada och hittade nätet mot Wolves senast.

På måndagskvällen slog 24-åringen till igen. Anfallaren fick bollen vid utkanten av straffområdet och placerade behärskat in 1–1 i slutet av den första halvleken. Kvitteringen blev dock inte starten på en vändning – i stället gick Chelsea ifrån till 3–1 i den andra halvleken. Jacob Murphy reducerade sedan i den 90:e minuten men närmare än så kom aldrig bortalaget.

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.
Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

/  🏆 29. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Alexander Isak målskytt när Newcastle föll mot ChelseaAlexander Isak gjorde det igen för Newcastle. Den svenske landslagsstjärnan gjorde mål för andra matchen i följd när han kvitterade till 1–1 borta mot Chelsea. Det hjälpte dock föga då Newcastle till sist föll med 2–3.
Källa: SportExpressen - 🏆 30. / 51 Läs mer »

Fotboll: Sebastian Larsson till herrlandslaget i fotbollSebastian Larsson är tillbaka i herrlandslaget i fotboll. Den förre spelaren, som lade skorna på hyllan 2022, blir andre assisterande tränare. – Han kommer med stor erfarenhet från sin spelarkarriär, säger Jon Dahl Tomasson.
Källa: SVTSport - 🏆 29. / 51 Läs mer »

Bild: Newcastle intresserat av NagelsmannAlexander Isak kan få en ny tränare i Newcastle.
Källa: fotbollskanal - 🏆 41. / 51 Läs mer »

Ledare: Degerfors hade helt rätt – Reinfeldt förstår inte fotbollen”Reinfeldt verkar inte förstå att fotboll är en folkrörelse”
Källa: VFSPORTEN - 🏆 13. / 63 Läs mer »

Kerstin Andersén och Behrang Safari hedras med Square of FameLundaidrottens pris för 2023 går till gymnastik och fotboll.
Källa: sydsvenskan - 🏆 6. / 63 Läs mer »

'Isak hålls i schack - tung förlust i stormötet'Helgen bjöd stundtals på salig underhållning och mer är att vänta när årets elfte vecka bland annat har Champions League på menyn. I väntan på Mästarturneringen bjuder måndagens Topptips på godis från Premier League, Serie A och La Liga.