Zuccarello med mål og tre assist i utrolig snuoperasjon mot topplaget

• 40 sec. here
  • News: 19%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Mats Zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da Minnesota Wild slo Vancouver Canucks 10-7 i NHL mandag.

Fem mål på litt over fem minutter i starten av tredje periode snudde kampen for Wild, som med det tok en svært sterk seier.

Scoringen reduserte kampen til 3-5 og ga Wild håp før tredje periode. Der fikk Wild et tidlig overtall og utnyttet det til det fulle. På bare ett minutt og 44 sekunder scoret hjemmelaget tre ganger, og Zuccarello hadde assist på alle. Zuccarello står nå med 44. målpoeng på 46 kamper denne sesongen. Før Wilds snuoperasjon hadde en tidligere lagkamerat av Zuccarello markert seg.J.T. Miller, som «Zucca» var lagkamerat med i New York Rangers, scoret hattrick for Canucks. Laget fra Canada har vært svært sterke denne sesongen og topper NHL-tabellen. Mandag fikk de seg en sjokkopplevelse.

Matt Boldy og Zuccarello sto for Wilds mål og sørget for at hjemmelaget hadde håp før tredjeperioden.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Zuccarello med mål og assist da Wild slapp med skrekkenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Et mesterverkDokumentaren om Mats «Ibelin» Steen bygger bro mellom digitale og virkelige liv.
Kilde: gamerno - 🏆 24. / 51 Les mer »