VIF til finale for første gang på ti år etter vilt drama i Stavanger

• 4 min. at publisher
  • News: 32%

Stavanger-Oilers Nyheter

Valerenga-Hockey,Vif-Hockey

(Stavanger – Vålerenga 4-5) Et drømmemål av Stian Solberg startet VIFs opphenting, og med 45 sekunder igjen på isen var det Tommi Taimi som sendte Vålerenga til finale mot Storhamar.

Et drømmemål av Stian Solberg startet VIFs opphenting, og med 45 sekunder igjen på isen var det Tommi Taimi som sendte Vålerenga til finale mot Storhamar.Etter den historiske sluttspillseieren i DNB Arena forrige gang lagene møttes i Stavanger, klarte ikke Vålerenga å spille hjem finaleplassen hjemme i Jordal Amfi på onsdag.

Oilers fikk satt opp et godt press med tre-fire minutter igjen å spille av perioden, da laget fikk sitt andre overtall for kvelden. Etter et par tidlige skudd, kom kampens første scoring da Mathias Trettenes skjøt via Kalle Ekelund og inn i mål bak en utspilt Tobias Breivold i VIF-buret. Vålerenga avslutta de ti siste sekundene av den første perioden i overtall, men klarte ikke å utnytte overtallet selv om Christopher Bengtsson fikk et godt skuddforsøk og senere i overtallet igjen traff stolpen. Et godt overtall fra Vålerenga med flere gode skudd, men ingen uttelling.

Vålerenga presset på og satte fart på pucken. Alex Dostie spilte den inn foran mål, der Thomas Olsen satte inn VIFs første aller første overtidsmål i semifinaleserien mot Oilers. Med det utlignet Vålerenga kampen, og hadde igjen over ett minutt i overtall. Den tida brukte Stian Solberg til å snu kampen med et langskudd i krysset, som førte til at VIF scoret nok et mål i overtall og ledet 3-2.

Valerenga-Hockey Vif-Hockey

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Stavanger Oilers forlenget NM-semifinalen – slo Vålerenga 4-3 på borteisStavanger Oilers slo Vålerenga 5-3 onsdag og utlignet til 3-3 i semifinalen i ishockey-NM. Avgjørelsen faller i Stavanger fredag.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Vålerenga sikret seg matchball i NM-semifinalen mot Stavanger OilersOslo-laget har alt i egne hender.

Vålerenga sprakk så det ljomet i midtperioden i Stavanger(Stavanger Oilers - Vålerenga 4-1). VIF fikk en storsmell da de ble utspilt i midtperioden i Stavanger søndag. Dermed fikk de en vrien start på semifinaleserien i ishockey.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Stavanger Oilers høvlet over VålerengaLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Vålerenga favoritt i OBOS-ligaen 2024 VIF tar «en Trump»Det lanseres en alternativ Eliteserie-tabell på Oslo øst. Det er uklokt i forsøket på å komme tilbake til toppen.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Stavanger Oilers snur kampen og ødelegger festen for VIFStavanger Oilers snur kampen mot VIF og ødelegger deres mulighet til å nå sluttspillfinalen. Kampen må avgjøres i Stavanger på fredag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »