• 24 sec. here

Arkiv+Vålerenga Ishockey+Stavanger Oilers+Ishockey Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Oslo-laget har alt i egne hender.

Kaptein Martin Røymarks to tidlige scoringer la grunnlaget da Vålerenga slo Stavanger Oilers 3-2 i NM-semifinalen i ishockey mandag. Oslo-klubben snuser på finalen.

Kaptein Røymark scoret kampens to siste mål da Vålerenga slo Stavanger 4-3 etter forlengning i kamp nummer fire i Oslo lørdag. Mandag fortsatte han der han slapp da. 2-0-scoringen kom etter seks minutter og 24 sekunder etter et stygg pasningsfeil av hjemmelagets Dan Kissel. I stedet for utlikning var det Vålerenga som scoret først i tredje periode ved Alex Dostie. Thomas Olsen var våken og fant lagkameraten på blankt mål.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Stavanger Oilers høvlet over VålerengaLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Vålerenga sprakk så det ljomet i midtperioden i Stavanger(Stavanger Oilers - Vålerenga 4-1). VIF fikk en storsmell da de ble utspilt i midtperioden i Stavanger søndag. Dermed fikk de en vrien start på semifinaleserien i ishockey.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Vålerenga slo tilbake mot OilersLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Stavanger Oilers tok tilbake ledelsen i NM-semifinalenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Storhamar og Stavanger Oilers til NM-semifinaleLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Kapteinen helt i vanvittig snuoperasjon: – Håper det kan være et vendepunkt(Vålerenga – Stavanger 4–3, 2–2 i kamper) Vålerenga lå under med tre mål, men kjempet seg tilbake og vant etter forlenget spilletid i den fjerde NM-semifinalen foran nesten 5.000 tilskuere.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »