Vålerenga vant over Storhamar etter forlengning

• 27 sec. here
  • News: 14%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Vålerenga gikk seirende ut av rivaloppgjøret mot Storhamar i Jordal Amfi. I forlengningen sikret Tommy Taimi 2-1-seier til Oslo-klubben.

Med halvminuttet igjen av første periode bommet Patrick Thoresen på en straffe som ble reddet av VIF-målvakt Tobias Johansen Breivold.

Både første og andre periode endte målløs, men i overtall sendte Mathis Olimb hjemmelaget i ledelsen bare 26 sekunder ut i tredje periode. Martin Rønnild ga de tilreisende fra Hamar noe å juble for da han løftet pucken høyt i mål seks minutter senere. Lagene hadde sine sjanser i slutten av den tredje perioden ut at de klarte å sette pucken i mål. Det gjorde derimot finske Tommi Taimi 33 sekunder ut i den første overtidsperioden og sikret VIF-seier på hjemmebane.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Vålerenga anker overgangssak: – Ganske kyniskVålerenga frykter at store og rike fotballklubber heretter kan støvsuge det norske markedet for unge fotballtalenter uten å betale en krone i kompensasjon til klubbene.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Roy Johansens MS fortsetter å imponere – seiret mot StorhamarMANGLERUD STAR - STORHAMAR 4-2 (1-1, 1-0, 2-1): To tidligere landslagstrenere sto på hver sin trenerbenk i Manglerudhallen, da MS tok imot, og beseira Storhamar med 4-2 torsdag kveld.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

MS straffet Storhamar – Frisk Asker økte lukenVålerenga og Storhamar gikk på hver sin smell i eliteserien ishockey. Frisk Asker halte i land seieren borte mot Ringerike og økte luken på tabelltopp.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Manchester United vil fortsatt signere Frenkie de Jong - til tross for uttalelsen - Sporten.comI sommer, etter Erik ten Hag ble manager for Manchester United var det en selvfølge at en av hans spillere fra Ajax-tiden ville komme løpende etter bare han
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Mol og Sørum med overbevisende seier – klar for semifinale i ParisAnders Mol og Christian Sørum vant i strake sett over polakkene Michal Bryl og Bartosz Losiak i kvartfinalen av verdenstourturneringen i Paris.