MS straffet Storhamar – Frisk Asker økte luken

• 42 sec. here
  • News: 20%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Vålerenga og Storhamar gikk på hver sin smell i eliteserien ishockey. Frisk Asker halte i land seieren borte mot Ringerike og økte luken på tabelltopp.

Storhamar ble straffet hardt av Manglerud Star i Oslo. Gjestene pådro seg ni utvisninger, og hjemmelaget omsatte tre av sine overtallsspill i scoring på vei mot 4-2.

– Vi våknet litt i tredje periode, men da var vi desperate og måtte gjøre noe. All ære til MS, men det var ikke bra nok det vi presterte i dag, sa Petter Thoresen til kanalen. Vålerenga var bare to poeng bak Frisk etter en sterk resultatrekke, men laget måtte se seg slått 4-0 av Sparta i Sarpsborg. Miihkali Teppo scoret allerede etter 58 sekunder, og gjestene greide aldri å overliste Sparta-keeper Kevin Carr, som holdt nullen med 38 redninger.

Holdt unnaFrisk koblet grepet med to mål med 12 sekunders mellomrom i første periode og gikk opp i tre måls ledelse tidlig i den siste perioden, men Ringerike ga aldri opp. To reduseringer sørget for at det ble spenning mot slutten. Ringerike vant skuddstatistikken, men greide ikke å utligne.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Roy Johansens MS fortsetter å imponere – seiret mot StorhamarMANGLERUD STAR - STORHAMAR 4-2 (1-1, 1-0, 2-1): To tidligere landslagstrenere sto på hver sin trenerbenk i Manglerudhallen, da MS tok imot, og beseira Storhamar med 4-2 torsdag kveld.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

«Sergei» (25) landet i Tromsø onsdag kveld: – Forstår ikke hvorfor jeg, som elsker landet mitt, må forlate detVi møtte noen av de siste russerne som kom seg ut før grensen stengte: – Jeg er mann og frisk, men jeg vil ikke dra ut i krig.
Kilde: bladetnordlys - 🏆 17. / 53 Les mer »

Rekordutbytte og inntektshopp for Alan WalkerMusikkprodusent og DJ Alan Walker økte både resultat og inntekter i fjor etter pandemiåret 2020.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Terje (73) fikk livet snudd på hodet- Du kan stå opp om morgenen frisk og rask, mens du på kvelden plutselig er pleietrengende, sier Terje Aschim.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Kraftgigant dropper milliardinvestering etter skattesjokkKraftselskapet Lyse skrinlegger investeringer på inntil fem milliarder kroner i oppgradering av vannkraftverk etter regjeringens forslag om økte skatter, melder E24.
Kilde: Finansavisen - 🏆 26. / 51 Les mer »

Kraftgiganten Lyse dropper milliardinvestering etter skattegrep fra regjeringenKraftselskapet Lyse skrinlegger investeringer på inntil fem milliarder kroner i oppgradering av vannkraftverk etter regjeringens forslag om økte skatter.