Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Finland tok ledelsen før pause, men Norge svarte umiddelbart i andre omgang.

Norge - Finland 1-1 Oppdateres!.

Finland tok ledelsen like etter halvtimen var passert. Benjamin Källman knuste Leo Østigård i duell og kunne juble for 1-0.. Alexander Sørloth satte inn utlikningen like etter at dommeren blåste i gang andre omgang.. - Vi er ikke der vi bør være. Gutta gjør en greit gjennomført kamp, men ikke noe mer enn det, sier TV 2s ekspert Solveig Gulbrandsen etter kampen..

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 14. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Norge skuffet mot Finland - Sørloth-scoring hindret tapNorge avsluttet landslagsåret 2022 med uavgjort mot Finland.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

VG-børsen etter Norge – Finland: Kapteinen et lysglimt i meget svak forestillingULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Finland 1–1) Det norske landslaget var tafatt, og de skuffet stort i årets siste kamp.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Sørloth tilbake med scoring da Norge spilte 1-1 mot FinlandAlexander Sørloth var tilbake etter sykdom og utlignet rett etter pause da Norge avsluttet landslagsåret med 1-1 mot Finland i minusgrader på Ullevaal.

Børs: Slik spilte Norge mot FinlandHer er Nettavisens vurdering av de norske spillerne i privatlandskampen mot Finland.

Tannløst Norge på Ullevaal: – Kan vi ikke være bekjent avULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Finland 1–1) Norge leverte en skuffende opptreden mot Finland i årets siste landskamp, som endte 1–1.

U21-landslaget greide uavgjort i Frankrike: – Viste moral og viljeNorges EM-klare U21-landslag i fotball viste karakterstyrke og effektivitet da det ble 1-1 mot Frankrike på bortebane. Johan Hove utlignet i det 83. minutt.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »