U21-landslaget greide uavgjort i Frankrike: – Viste moral og vilje

• 29 sec. here
  • News: 15%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Et sterkt hjemmelag satte Norges mål under press og tok ledelsen i det 17. minutt da Amine Adli scoret fra det som så ut som offsideposisjon.

Norge kom ikke til mange sjanser i Caen, men Christos Zafeiris hadde en stor i slutten av den første omgangen. En ypperlig redning av Frankrikes keeper Lucas Chevalier hindret scoring.Norge tettet brukbart igjen i den andre omgangen, men skapte ikke mye selv før pent spill førte til utligningen. Innbytter Tobias Christensen slo flatt inn fra høyre.

Det norske U21-laget har avgitt flere spillere til A-landslaget under novembersamlingen, men leverte en sterkt resultat i den første av to kamper. Tirsdag er Tsjekkia motstander i Spania.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 1. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Hove-fulltreffer sikret uavgjort for Norges U21-landslag(Frankrike U21 – Norge U21 1–1) Et lekkert kombinasjonsangrep regissert av Christos Zafeiris (19) og avsluttet av Johan Hove (22) sikret et sterkt norsk resultat for U21-landslaget.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

U21-landslaget greide uavgjort i Frankrike – Hove utlignetNorges EM-klare U21-landslag i fotball viste karakterstyrke og effektivitet da det ble 1-1 mot Frankrike på bortebane. Johan Hove utlignet i det 83. minutt.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Frankrike ber om EM-endring: – De kan kanskje tenke annerledesLJUBLJANA (VG) Thorir Hergeirsson mener EM-oppsettet gir uheldige fordeler til enkeltland. Franskmennene er blant de som er hardest rammet av ulempene – rett før semifinalen mot Norge.

FØLG KAMPEN: NORGE-FRANKRIKENorge er en seier unna å være i EM-finalen.

Suveren mot Frankrike – igjen: – Ergrer meg at jeg ikke tok merLJUBLJANA (VG) (Norge – Frankrike 28–20) Da Norge knuste Frankrike i semifinalen, stengte Silje Solberg-Østhassel (32) buret. Hun mener hun burde reddet enda mer.

Norge til EM-finalen: Knuste Frankrike i gigantkampLJUBLJANA (VG) (Norge – Frankrike 28–20) Frankrike hadde vunnet sine seks første EM-kamper med 9,4 mål i snitt. Men mot Norge var det full stopp for OL-vinnerne. Håndballjentene spiller finale mot Danmark søndag.