Tromsø tapte i Haugesund – fortsatt uten seier på bortebane

• 34 sec. here
  • News: 17%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Tromsø har fortsatt til gode å vinne på bortebane i Eliteserien denne sesongen. Søndag vant Haugesund 2-1.

Eric Kitolano sendte tromsøværingene i føringen etter drøyt 20 minutter. Lasse Nordås spilte Kitolano gjennom, og sistnevnte var sikker alene med Egil Selvik.

Ti minutter senere prikket Kevin Krygård inn et frispark på hodet til Alexander Søderlund, som headet ballen ned i hjørnet. Haugesund snudde kampen med ti minutter igjen da Mads Sande ble spilt fram i 16-meteren av Bilal Njie. Førstnevnte klarte å finne nok rom til å avslutte på mål og økte til 2-1. Det ble resultatet.

Dermed forlenges rekken uten seier på bortebane for Tromsø denne sesongen. Laget står med seks uavgjort og fem tap. Haugesund er tilbake på seierssporet etter to strake tap. De klatrer opp på 25 poeng og ligger kun to poeng bak søndagens motstander.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Haugesund snudde til seier – bortetørken fortsetter for Tromsø(Haugesund – Tromsø 2–1) Det vil seg ikke for Tromsø på bortebane. Etter 1–2-tapet for Haugesund har de nå gått 11 kamper uten å vinne på fremmed gress.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Strømforbruket «tar av» i nord: – Vi kan ta imot søringene nordpåTROMSØ/OSLO (iTromsø/VG) Mens kraftforbruket har vært lavt på Østlandet så langt i år, har Nord-Norge satt nye rekorder i sommermånedene.

Berge-mål i ny Sheffield United-seier – topper ChampionsshipSander Berge scoret da Sheffield United vant 2-0 på bortebane mot Hull. Sheffield United ligger dermed øverst på tabellen i mesterskapsserien.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Warholm-seier i BerlinKarsten Warholm løp inn til seier på 400 meter hekk under ISTAF-stevnet i tyske Berlin søndag. Det gjorde han på tiden 47,24.