Tabelljumbo Kristiansund tok sin annen strake seier – slo formsvake Sandefjord

• 📰 NettavisenSport
  • 21 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Kristiansund kunne juble for tre nye poeng i bunnstriden av Eliteserien etter 3-1-seieren over Sandefjord. Dermed er laget ett poeng bak Jerv på plassen over.

Kristiansund fikk seg en opptur da de vant 2-1 på hjemmebane mot Viking forrige runde. Mot Sandefjord fikk tabelljumboen mer å juble for.

Faris Pemi sendte Kristiansund i føringen fra krittmerket sju minutter før pause. Det var samme mann som ble felt i situasjonen som forårsaket straffesparket etter en takling fra Quint Jansen. Sandefjord skapte flere muligheter i kampen, og Keanin Ayer reduserte med sju minutter igjen. Dermed ble det spenning en kort periode, før Liridon Kalludra økte til 3-1. Det ble resultatet.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Fjerde strake Bagnaia-seier – tar innpå QuartararoFrancesco Bagnaia styrte inn til sin fjerde strake seier i MotoGP-klassen i roadracing og nærmer seg ledende Fabio Quartararo i kampen om VM-tittelen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Formlaget KBK med ny seier: – Små steg i riktig retning(Kristiansund - Sandefjord 3–1) Seier i bunnkampen viser at det umulige kanskje kan være mulig likevel. Likevel er det fortsatt langt frem for KBK. Sandefjord er på sin side på full fart inn i nedrykksstriden.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Molde tok langt steg mot seriegull med sterk seier borte mot GlimtMarkus Kaasas, Emil Breivik og Ola Brynhildsen senket Bodø/Glimt da Patrick Berg returnerte til Aspmyra. Olum jubler

Ny maktdemonstrasjon av Glesnes og Union: – Første gangJakob Glesnes og lagkameratene i Philadelphia Union fortsatte sin knallsterke rekke i MLS med 2-0-seier borte mot New York Red Bulls lørdag.

Blodrødt: - Ser litt stygt utEkspertene melder om «konkurssjokk» i flere bransjer: - Ut av én krise og over i en annen.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Eikeri og makkeren ute av US OpenUlrikke Eikeri og makkeren Aliona Bolsova Zadoinov er ute av doubleturneringen i US Open med tap i strake sett for Beatriz Haddad Maia og Anna Danilina.