• 24 sec. here
  • News: 16%

Toppserien Nyheter

Vif-Damer

Tilde Lindwall kom inn som innbytter, scoret to mål på fem minutter og sa hej. VIFs nye svenske snakker med venstrebeinet.

Tilde Lindwall kom inn som innbytter, scoret to mål på fem minutter og sa hej. VIFs nye svenske snakker med venstrebeinet.INTILITY ARENA : Vålerengas nysignering fra Djurgården fikk sin reelle VIF-debut da hun kom inn i kampen mot Kolbotn lørdag en drøy halvtime før slutt.

– Jeg har spilt i Djurgården hele livet, så da var det litt skummelt å bytte klubb for første gang. Til og med til et annet land! Men den overgangen har gått veldig fint. Jeg trives her i Oslo, sier Tilde, som begynte å spille fotball i den berømte bydelen i Stockholm som 6-åring.– Hun dribler med høyrebeinet og skyter med venstre. Ingen dårlig kombinasjon, sier VIF-trener Nils Lexerød til Dagsavisen.

Vif-Damer

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Norske Noodle (4) sjarmerer hele verden på TikTokMatmor Tilde Andersen (25) og denne koseklumpen har sanket 1,8 millioner fans verden over.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

VIF til finale for første gang på ti år etter vilt drama i Stavanger(Stavanger – Vålerenga 4-5) Et drømmemål av Stian Solberg startet VIFs opphenting, og med 45 sekunder igjen på isen var det Tommi Taimi som sendte Vålerenga til finale mot Storhamar.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Sendte VIF til finale i siste minutt: - Den beste følelsenSTAVANGER (TV 2): Tommi Taimi ble helten for Vålerenga.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

VIF motbeviste kritikerne og satte opp drømmefinalen:Ingen har noensinne slått Stavanger Oilers i en avgjørende kamp sju. Det klarte Vålerenga fredag, som brukte kritikken fra ekspertene som motivasjon til å ta seg til sin første finale på ti år.

Stavanger Oilers snur kampen og ødelegger festen for VIFStavanger Oilers snur kampen mot VIF og ødelegger deres mulighet til å nå sluttspillfinalen. Kampen må avgjøres i Stavanger på fredag.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Historisk VIF-seier i Stavanger gir matchball på Jordal:Kaptein Martin Røymarks to tidlige scoringer la grunnlaget for Vålerengas aller første sluttspillseier i Stavanger. Med 3-2-seieren i DNB Arena mandag snuser Oslo-klubben på finalen.