Storhamar drepte VIFs gode start og vant komfortabelt:

• 51 sec. here
  • News: 27%

Valerenga-Hockey Nyheter

Vif-Hockey

(Storhamar - Vålerenga 4-0) Vålerenga leverte egentlig en bedre første periode på Hamar fredag, men lå igjen under 2-0. Fra der var det en lang oppoverbakke, som Vålerenga aldri kom seg over.

Vålerenga leverte egentlig en bedre første periode på Hamar fredag, men lå igjen under 2-0. Fra der var det en lang oppoverbakke, som Vålerenga aldri kom seg over.Vålerenga var egentlig ikke i nærheten av å vinne på Hamar i den første NM-finalen på mandag, men slo tilbake på onsdag da de vant 5-2 på Jordal.

Drøyt halvveis i perioden fikk Vålerenga kampens første overtall, og etter to kamper der overtallsspillet har vært ganske sjanseløst har VIF endret oppsettet sitt. Uten at det hjalp spesielt mye på det første overtallet, da heller ikke det ga uttelling. Noen skudd ble det, men ikke noen store farligheter.

Storhamar gikk dermed inn i garderoben med en 2-0-ledelse, som det også var på mandag i den første kampen, men denne gang leverte Vålerenga en bedre periode. Det hjelper imidlertid lite når du misbruker egne muligheter og slipper inn de få gangene Storhamar truer. Sju-åtte minutter før slutt fikk Vålerenga en kjempemulighet til å komme seg inn igjen i kampen, da først Martin Røymark kom alene med Storhamar-keeper Markus Stensrud. Det første skuddet gikk rett på keeper, og når da heller ikke Christopher Bengtsson klarte å sette inn returen blir det vanskelig.

Vif-Hockey

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Storhamar latterliggjorde Vålerenga - overlegne i første finalekampStorhamar tok første finale-stikk på CC-Amfi.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Vraket Vålerenga-spiller ledet an da Storhamar fikk drømmestartVertene knuste rivalen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Karterud senket Storhamar og kysset logoen: – Min hyllest til Vålerenga(Vålerenga – Storhamar 5-2) Kun sekunder etter at Vålerenga havnet under, tok Jørgen Karterud ansvar og utlignet. Det skulle bli starten på en fantastisk kamp for den lokale helten.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Vålerenga utlignet NM-finalen mot Storhamar – hattrick fra KarterudOslo-klubben leverte en strålende kamp.

Storhamar knuste Vålerenga: - Ville ha revansjStorhamar hadde full kontroll på Vålerenga.

VIF til finale for første gang på ti år etter vilt drama i Stavanger(Stavanger – Vålerenga 4-5) Et drømmemål av Stian Solberg startet VIFs opphenting, og med 45 sekunder igjen på isen var det Tommi Taimi som sendte Vålerenga til finale mot Storhamar.