• 30 sec. here
  • News: 15%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Ohi Omoijuanfo bidro med sitt første mål for Brøndby da laget slo Horsens 2-0 i den danske superligaen søndag.

Seieren var viktig for et Brøndby-lag som nå står med tre seirer og fem tap på sine første åtte kamper denne sesongen.

Omoijuanfo ble i midtuken klar for hovedstadsklubben på en treårskontrakt og trengte ikke mer enn 52 minutter på å sette ballen i nettet for første gang. Ti minutter senere doblet Simon Hedlund ledelsen som holdt ut hele kampen. Omoijuanfo ble byttet ut fem minutter etter Hedlunds scoring. Sigurd Rosted og Sebastian Sebulonsen forble ubenyttede reserver for Brøndby.

Lasse Berg Johnsen spilte hele kampen da hans Randers vant 2-0 over Lyngby. Det holder til tabelltopp. Iver Fossum spilte samtlige minutter i AaBs 2-0-seier over Midtjylland.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Strand Larsen med målgivende pasning i Celta Vigo-debutenJørgen Strand Larsen fikk debuten for Celta Vigo i 3-0-seieren mot Cádiz i La Liga. Nordmannen bidro med en målgivende pasning.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Milan vant målrikt byderbyRegjerende seriemester Milan slo byrival Inter 3-2 i Serie A lørdag. Rafael Leão scoret to av målene for vinnerlaget.

Wikheim matchvinner for DjurgårdenNorske Gustav Wikheim scoret kampens eneste mål for Djurgården i 1-0-seieren over Sirius søndag. Hovedstadslaget ligger bare ett poeng bak serieleder Häcken.

Berge-mål i ny Sheffield United-seier – topper ChampionsshipSander Berge scoret da Sheffield United vant 2-0 på bortebane mot Hull. Sheffield United ligger dermed øverst på tabellen i mesterskapsserien.

Rosenborg slo Viking 4-1: Ustoppelige Tengstedt og SæterCasper Tengstedt fortsetter å levere målene som gjør Rosenborg til en medaljekandidat i Eliteserien. Dansken scoret igjen i 4-1-seieren over Viking.

Klopps «nødløsning» må vente på debuten: Stoppes av papirarbeidLiverpools skadeproblemer på midtbanen sørget for at Juventus-spiller Arthur Melo (26) plutselig kom inn portene på Anfield. Men supporterne må vente på å se brasilianeren i aksjon.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »