Rosenborg slo Viking 4-1: Ustoppelige Tengstedt og Sæter

• 64 sec. here
  • News: 29%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Casper Tengstedt fortsetter å levere målene som gjør Rosenborg til en medaljekandidat i Eliteserien. Dansken scoret igjen i 4-1-seieren over Viking.

– Jeg er glad for å spille med Ole . Han gjorde det godt. Det er en fornøyelse å spille på Lerkendal, sa Tengstedt til Eurosport.Danske Tengstedt dro seg inn fra venstrekanten og ordnet 2-0 noen minutter før pause på Lerkendal.

Et par minutter tidligere traff Tengstedt stolpen med en avslutning. Han har vært en stor suksess siden han kom til RBK på sensommeren. Han står med sju mål på fem kamper for Rosenborg etter to mot Viking. «Verdens beste»Allerede etter 64 sekunder ga Sæter RBK ledelsen. Etter et misbrukt avslutningsforsøk fikk han ballen via en motspiller på så godt som åpent mål. Sæter kunne nesten ikke unngå å score, hans ellevte Eliteserien-mål for sesongen.Så gikk det ikke mange minuttene til før Sæter også scoret for annen gang for kvelden.

I sigetRBK står med åtte seirer, to uavgjorte og ett tap på de elleve siste kampene. Perioden siden slutten av mai har sendt Rosenborg inn i medaljekampen bak suverene Molde. – Vi sliter egentlig med det meste og slipper inn to enkle mål. Vi gjør et formasjonsbytte, sa Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim til Eurosport rett før andreomgangen.Viking har bare vunnet to av sine 13 siste ligakamper. Stavanger-laget ligger i midtsjiktet på tabellen og langt unna medaljeplass.RBK reiser til Haugesund i neste serierunde . Da skal også Viking i aksjon i bortekamp mot HamKam.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Thriller for Ruud i US Open: Vant etter fire timer og 23 minutter(Paul–Ruud 6–7, 7–6, 6–7, 7–5, 0–6) Casper Ruud (23) brølte i frustrasjon underveis i kampen, men han setter stadig nye rekorder. Nå skal 23-åringen fra Snarøya spille sitt livs første fjerderundekamp i US Open.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Ruud videre i US Open – slo hjemmehåp i jevnspilt bataljeCasper Ruud fikk det tidvis tøft i møte med amerikanske Tommy Paul i den 3.-runden av US Open, men vant. Dermed er han videre til 4.-runde.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

LIVE: Følg Rosenborg - Viking herKjetil Rekdals menn tar imot Viking på Lerkendal stadion.

Milan vant målrikt byderbyRegjerende seriemester Milan slo byrival Inter 3-2 i Serie A lørdag. Rafael Leão scoret to av målene for vinnerlaget.

Lauritsen-dobbel i seier for Sparta RotterdamTobias Lauritsen har funnet målformen i nederlandsk fotball. Lørdag bidro han med to scoringer da Sparta Rotterdam slo Volendam 4-0.

Horneland advarte dagen før kamp: Syntes Brann-laget virket sløvereBåde før og etter byderbyet diskuterte Eirik Horneland fokus og konsentrasjon med sine spillere. KFUM har innbyrdes mot Stabæk. Dvs at Brann allerede er rykket opp.Begge lag kan ikke gå forbi Brann.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »