Keeperen Sjøeng holder fokus i kampen mot Raufoss

• 11 min. at publisher
  • News: 56%

Sport Nyheter

Keeper,Fokus,Konsentrasjon

Keeperen Magnus Sjøeng holder fokus og er konsentrert i kampen mot Raufoss. Han gjør noen redninger, men ser seg ikke som en matchvinner. Vålerenga er glade for at Magnus Bech Riisnæs er tilbake i spill og at Christian Borchgrevink gradvis matches inn.

, og det var keeperens hovedfokus etter kampen. Men han fikk betydelig mer å gjøre i den andre omgangen enn i den første.

– Jeg hadde tatt på ull og full pakke da jeg var tilskuer den første halvtimen. Jeg måtte holde fokus og være konsentrert. Så får de den ene scoringen etter en kontring som man kan diskutere om var flaks eller dyktighet fra deres sise, sier Magnus Sjøeng til Dagsavisen.– De endrer litt formasjon og løser presset sitt bedre slik at vi sliter med å spille oss ut bakfra. Vi blir litt rådville og da mister vi litt initiativ.

Hyggelig for Vålerenga var at Magnus Bech Riisnæs var tilbake i spill igjen og at Christian Borchgrevink matches gradvis inn. Kapteinen løp og takket nesten samtlige VIF-supportere på Raufoss etter kampen. – Borch matches nå opp, han spiller vel en halv omgang for rekruttlaget søndag, så er det cup til uka og vi er inne i det kampprogrammet der vi trenger alle de spillerne vi har. Her vinner vi, men viser litt gamle synder ved at vi mister initiativet. Men vi må bruke seieren som fasit. Vi vinner fortjent, sier trener Petter Myhre.

Keeper Fokus Konsentrasjon Redninger Matchvinner Vålerenga Magnus Bech Riisnæs Christian Borchgrevink Raufoss

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 25. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Bil påkjørt av tog på Raufoss stasjon: – Sto fast, sier vitneEn bil ble påkjørt av toget på Raufoss stasjon lørdag kveld.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Live: Raufoss - VålerengaDagbladet følger kampen her. Geir Bakke og Vålerenga fikk en drømmestart på kampen, men rett før pause smalt det.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Vålerenga ble rystet av Raufoss – tok sesongens første seierVålerenga så ut til å ha full kontroll på borte mot Raufoss. Så endret kampen totalt karakter.

Vålerenga satt under press på Raufoss: Kjempet seg til seier(Raufoss – Vålerenga 1–2) Det tok bare 12 minutter før det smalt på Nammo stadion. Men Vålerenga måtte kjempe for seieren på Toten.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Vålerenga-keeperen usikker før serieåpningenLivestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Natten RBK-keeperen aldri glemmer: - Det var blod overaltHan kysset henne på kinnet. Så dro hun. Det var siste gang RBK-keeper «Rugi» så pappa i live. Mareritt-natten glemmer hun aldri.