Vålerenga satt under press på Raufoss: Kjempet seg til seier

• 5 min. at publisher
  • News: 37%

Fotball Nyheter

Obos-Ligaen,Raufoss Fotball,Vålerenga Fotball

(Raufoss – Vålerenga 1–2) Det tok bare 12 minutter før det smalt på Nammo stadion. Men Vålerenga måtte kjempe for seieren på Toten.

Det tok bare 12 minutter før det smalt på Nammo stadion. Men Vålerenga måtte kjempe for seieren på Toten.Jostein Overvik, VGMen storklubben fra hovedstaden vant til slutt sin første ligakamp utenfor eliteserien på 23 år.

– Kanskje vi er litt for feige, sa Vålerengas Christian Borchgrevink til TV 2. Han kalte 2. omgangen skuffende.Raufoss-spiss Erlend Hustad var en tåspiss fra å gi Raufoss ledelsen etter minutter.I stedet var det Daniel Håkans som fikk sjansen på motsatt femmeter. Vålerengas målscorer fra Obos-åpningen rappet ballen i mål.Petter Strand styrte nydelig inn dagens andre Vålerenga-mål med hælen.

Raufoss-keeper Ole Lauvli måtte også ta frem en god redning på noe som kunne blitt selvmål fra Jamal Deen Haruna. På overtid fikk Magnus Riisnæs sjansen etter fint forarbeid av Filip Thorvaldsen. Men Raufoss sin mangeårige sisteskanse stoppet også den. Levanger leverte storseier mot Moss, Stabæk vant en viktige poeng, mens problemene fortsetter for Start med tap hjemme for Aalesund.Ranheim – Sandnes-Ulf 3–1 Mål, Sogndal: Daniel Arrocha og Edmund Baidoo. Mjøndalen: Rasmus Holten.Mål, Raufoss: Erlend Hustad. Vålerenga: Daniel Håkans og Petter Strand.Mål, Start: Kristoffer Hoven. Aalesund: Markus Karlsbakk, Claudio Braga, Håkon Hammer.

Obos-Ligaen Raufoss Fotball Vålerenga Fotball

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Vålerenga ble rystet av Raufoss – tok sesongens første seierVålerenga så ut til å ha full kontroll på borte mot Raufoss. Så endret kampen totalt karakter.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Live: Raufoss - VålerengaDagbladet følger kampen her. Geir Bakke og Vålerenga fikk en drømmestart på kampen, men rett før pause smalt det.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Bil påkjørt av tog på Raufoss stasjon: – Sto fast, sier vitneEn bil ble påkjørt av toget på Raufoss stasjon lørdag kveld.

Lyn-damene kjempet til seg poeng i serieåpningen borte mot Åsane(Åsane – Lyn 1-1) Der Røa og VIF fikk sin serieåpning utsatt, kom Lyn i gang borte mot Åsane. Der kjempet Lyn-jentene seg tilbake i kampen, og fikk med seg ett poeng.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Anne Berit og Arne har i nesten to år kjempet mot flygigantene:Flyselskapene nektet å betale og skyldte på hverandre. I midten sto Anne Berit og ektemannen med en regning på over 30.000 kroner.

Vålerenga lekte og lo før de skapte trøbbel for seg selv. Men årets første seier fikk de(Raufoss - Vålerenga 1-2). Vålerenga tok sesongens første seier, men klarte å skape unødig spenning i en kamp der de varierte fra festfotball til full panikk.