• News: 24%

Eliteserien Nyheter

Bodø/Glimt,Fk Haugesund

(FK Haugesund-Bodø/Glimt 0–1) Endelig vant Bodø/Glimt igjen.

Ulrik Saltnes ble matchvinner da han vendte seg rundt helt ute på dødlinjen og lobbet vakkert i en høy bue over Haugesund-keeper Egil Selvik.

– Selv synes jeg det har gått bra og får også tilbakemelding på det fra de viktigste, sier Ulrik Saltnes.Det sto 0–0 ved pause tross store Glimt-sjanser - som Patrick Bergs skudd i stolpen, Albert Grønbæk-sjanse som ble reddet av keeper Egil Selvik og et par store Jostein Gundersen-muligheter.– Vi er gode i gjenvinningsspillet og presset og har mange muligheter til å straffe dem. Vi må bare fortsette, sier Glimts August Mikkelsen til TV 2 i pausen.

Saltnes sørget for å stilne Haugesund-publikummet, og var også nær ved å øke til 2–0, men ble stoppet av keeper Selvik - som var banens bestemann.

Bodø/Glimt Fk Haugesund

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Glimt vant etter frekkis av Saltnes(FK Haugesund-Bodø/Glimt 0–1) Endelig vant Bodø/Glimt igjen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Knutsen-tirade etter Bodø/Glimt-triumf:(Bodø/Glimt – Tromsø 4–0) Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen mener journalister i Tromsø «oppfører seg som supportere» og kaller det «en skam».

Eliteserien Nedslående rekkeNok et poengtap for Bodø/Glimt mens Tromsø kunne juble ellevilt etter en sterk seier.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Bodø/Glimt herjet med rivalen i nord: – De har en jævla kvalitetAlbert Grønbæk (22) fortsetter å herje i Eliteserien. Torsdag scoret han to ganger da Bodø/Glimt banket Tromsø 4-0 i «Slaget om Nord-Norge».
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Dansk festaften da Bodø/Glimt feide over Tromsø(Bodø/Glimt – TIL 4–0) Spesielt Albert Grønbæk (22) var i det lekne hjørnet på et fullsatt Aspmyra.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »