Bodø/Glimt herjet med rivalen i nord: – De har en jævla kvalitet

• 45 sec. here
  • News: 21%

Arkiv+Bodø Glimt+Tromsø+Eliteserien+Art Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Albert Grønbæk (22) fortsetter å herje i Eliteserien. Torsdag scoret han to ganger da Bodø/Glimt banket Tromsø 4-0 i «Slaget om Nord-Norge».

Grønbæks mål kom i løpet av tre minutter i 1. omgang. Det første var av det flotte slaget da han dro seg forbi fire Tromsø-spillere og banket ballen i mål.Dansken er dermed oppe i seks seriemål denne sesongen og er delt toppscorer med Fredrikstads Morten Bjørlo. Grønbæk har tatt Eliteserien med storm etter overgangen fra AGF i august 2022.

– De har en jævla kvalitet på kontringer, fastslo TIL-kaptein Ruben Yttergård Jenssen til TV 2 i pausen. Og kontringer skulle Glimt fortsette å straffe gjestene med. Kampen var den første mellom lagene etter at Gaute Helstrup og Jostein Gundersen skiftet fra TIL til Glimt i vinter. Overgangene sendte sjokkbølger gjennom Fotball-Norge. I etterkant har også tidligere Tromsø-spiller August Mikkelsen signert for de gulkledde fra Hammarby.

Og bare to minutter senere doblet han ledelsen. Haugaard stoppet først Ulrik Saltnes på vei gjennom, men på returen kom Grønbæk og kranglet ballen i mål.Gjestene kom mer med i kampen etter de to baklengsmålene, men greide ikke å finne nettmaskene selv. Etter en drøy time plukket Høgh opp en retur og scoret sitt fjerde mål for sesongen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 1. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Grønbæk-dobbel da Bodø/Glimt vant i dramatisk avslutning(Kristiansund – Bodø/Glimt 2–4) Anført av brennhete Albert Grønbæk (22) fortsatte Glimt sin ubeseirede rekke i Eliteserien.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Fortsetter det slik kan Albert Grønbæk finansiere nye Aspmyra på egenhåndAlbert Grønbæk banket inn to mål i Bodø/Glimt sin 2 - 4 seier over Kristiansund. Dansken scoret sitt mål nummer tre og fire på sesongen, og økte med det sin
Kilde: Sporten_com - 🏆 3. / 68 Les mer »

Herjet med Tromsø: - Han har for raske føtterAlbert Grønbæk med praktfullt soloraid i Slaget om Nord-Norge.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Knutsen reagerer etter seieren: – Det får vi ikke til å stemme(Rosenborg – Bodø/Glimt 1–3) Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen mener laget hans straffes for hardt av dommerne i Eliteserien.

Dansk festaften da Bodø/Glimt feide over Tromsø(Bodø/Glimt – TIL 4–0) Spesielt Albert Grønbæk (22) var i det lekne hjørnet på et fullsatt Aspmyra.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

De minner veldig om Bodø/Glimt i 2019KRISTIANSUND (TV 2): Glimt-duoen Kjetil Knutsen og Jens Petter Hauge har et håp for Amund Skiris KBK.