Ødegaard-mål da Arsenal tok tilbake tabelltoppen

• 5 min. at publisher
  • News: 23%

Martin Ødegaard Nyheter

Arsenal,Premier League,Wolverhampton Wanderers Fc

(Wolves - Arsenal 0–2) Arsenal satte press på Liverpool og Manchester City i tittelkampen.

Arsenal satte press på Liverpool og Manchester City i tittelkampen. Arsenal gikk ut med et høyt press fra start. The Gunners kom til halvsjanse etter halvsjanse, men var ikke effektive nok i avslutningene sine.

Det var tydelig at Wolves hadde lagt en klar plan om å stoppe Martin Ødegaard, og var tøffe oppe i duellene hver gang 25-åringen fikk ballen. Ødegaard fikk tøffe arbeidsforhold i sin offensive midtbanerolle og fikk ikke utrettet stort i 1. omgang.Foto: Jason Cairnduff / Reuters / NTB Mot slutten av omgangen skulle Arsenal endelig få betalt for det høye presset – og det skjedde på høyresiden, hvor Arsenal var farligst i 1. omgang.

Arsenal Premier League Wolverhampton Wanderers Fc

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 31. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Knusende nederlag for Arsenal mot Aston Villa – nå er ligatittelen i Citys hender(Arsenal – Aston Villa 0–2) Lovordene haglet over Martin Ødegaard (25), men lagkameratene sviktet og så gikk også Arsenal på et knusende nederlag.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Martin Ødegaard skjøt Arsenal til topps(Arsenal – Luton 2–0) Han regisserte og scoret. Martin Ødegaard sendte Arsenal til topps i Premier League.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Arsenal vinner mot Luton etter Ødegaard og Smith-Rowe bidragArsenal vinner mot Luton etter scoringer fra Ødegaard og bidrag fra Smith-Rowe

Ødegaard skjøt Arsenal til topps: – Martin er avgjørende(Arsenal – Luton 2–0) Han regisserte og scoret. Martin Ødegaard sendte Arsenal til topps i Premier League.

Ødegaard nådde ny milepæl i overbevisende Arsenal-seierMartin Ødegaard knallet inn sitt 30. Premier League-mål mot Luton.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Martin Ødegaard avgjørende for Arsenal-seierMartin Ødegaard spilte en avgjørende rolle i Arsenals seier mot Luton. Han scoret et mål og bidro til en assist i kampen.