Brann gjorde kort prosess – scoret etter 23 sekunder på vei mot 7-1 over Lyngbø

• 27 sec. here
  • News: 14%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde. Dermed er 14 av de 16 eliteserielagene med videre. Sandefjord og Haugesund røk ut onsdag.

Brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde.Ansporet av entusiastiske tilhengere blant 2050 tilskuere i Laksevåg gikk Lyngbø til kampen med forventninger om å lage trøbbel for storebror, men bare èn hjemmespiller var borti ballen før gjestene ledet. Fra avspark var det tre Brann-trekk før og seks etter den halvklareringen.

Etter ni spilte hull i årets første major hadde nordmannen vært så godt som feilfri og var fire slag under par.Men så startet problemene. På hull ti ble han liggende dårlig til i fairway og sendte innspillet langt ut til høyre. Det hele endte med en dobbeltbogey og de siste åtte hullene ble preget av at Hovland ikke helt fikk det til å stemme.

Kampen var den første av to kamper i kvartfinalen i Serieligaen. Returoppgjøret spilles neste torsdag.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 5. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Brann gjorde kort prosess – scoret etter 23 sekunder på vei mot 7-1 over LyngbøBrann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Horneland ikke fornøyd tross 7–1: – Det så litt bedriftsaktig ut(Lyngbø-Brann 1–7) Brann-trener Eirik Horneland var langt fra fornøyd tross storseier mot 4. divisjonslaget Lyngbø.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Dagfinn Lyngbø og Mona Berntsen lager musikal sammenÉn humornerd fra Bergen. Én dansenerd fra Bærum. Nå skal de nerde sammen, og lage en ny oppsetning av musikalen «The Book Of Mormon».
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Fotballpresident Klaveness ut mot Uefa etter Brann-botenTidligere denne uken ble det klart at Brann må betale 5000 euro i bot for supporteres rop i kampen mellom Brann og St. Pölten i kvinnenes Champions League. Brann-supportere ropte «Uefa mafia», noe det europeiske fotballforbundet (Uefa) ikke likte. Klubben anket, men denne førte ikke fram. Nå får Brann støtte fra fotballpresident Lise Klaveness.
Kilde: NRK Hordaland - 🏆 5. / 63 Les mer »

Horneland-refs: - Bare tøysBERGEN (TV 2): Brann-trener Eirik Horneland gir andreomgangen mot 4. divisjonslaget Lyngbø stryk.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Kraftige reaksjoner mot både Henriksen og dommeren:Ekspertene raste etter en episode i oppgjøret mellom Rosenborg og Sandefjord.
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »