Brann gjorde kort prosess – scoret etter 23 sekunder på vei mot 7-1 over Lyngbø

• 37 sec. here
  • News: 18%

Arkiv+Brann+Nm+Art Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde.

Brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival Lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde.Ansporet av entusiastiske tilhengere blant 2050 tilskuere i Laksevåg gikk Lyngbø til kampen med forventninger om å lage trøbbel for storebror, men bare èn hjemmespiller var borti ballen før gjestene ledet. Fra avspark var det tre Brann-trekk før og seks etter den halvklareringen.

Gode redninger19-årige Odin Gaupås-Birkeland i Lyngbø-målet gjorde flere gode redninger og holdt Brann unna nye mål inntil det 19. minutt, men da satte Crone inn 2-0 på keeperretur etter Ole Didrik Blombergs skudd. Brann-trener Eirik Horneland gjorde fem bytter ved pause, og i den andre omgangen tok det «hele» 38 sekunder før det ble mål. Innbytter Moonga Simba spilte vegg med Sander Kartum og serverte Heggebø for åpent mål.– Det er ikke akseptabelt. Nå har vi sluppet oss for langt ned, sa Horneland til TV 2 midtveis i omgangen.Lyngbø skulle få sitt trøstemål. I det 80. minutt slo Simba en hodeløs tversoverpasning.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Horneland ikke fornøyd tross 7–1: – Det så litt bedriftsaktig ut(Lyngbø-Brann 1–7) Brann-trener Eirik Horneland var langt fra fornøyd tross storseier mot 4. divisjonslaget Lyngbø.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Dagfinn Lyngbø og Mona Berntsen lager musikal sammenÉn humornerd fra Bergen. Én dansenerd fra Bærum. Nå skal de nerde sammen, og lage en ny oppsetning av musikalen «The Book Of Mormon».
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Fotballpresident Klaveness ut mot Uefa etter Brann-botenTidligere denne uken ble det klart at Brann må betale 5000 euro i bot for supporteres rop i kampen mellom Brann og St. Pölten i kvinnenes Champions League. Brann-supportere ropte «Uefa mafia», noe det europeiske fotballforbundet (Uefa) ikke likte. Klubben anket, men denne førte ikke fram. Nå får Brann støtte fra fotballpresident Lise Klaveness.
Kilde: NRK Hordaland - 🏆 5. / 63 Les mer »

Horneland-refs: - Bare tøysBERGEN (TV 2): Brann-trener Eirik Horneland gir andreomgangen mot 4. divisjonslaget Lyngbø stryk.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Én person ikke gjort rede for etter brann i leilighetskompleksÉn person er fortsatt ikke gjort rede for etter brannen i et leilighetskompleks i Elverum. Brannvesenet har søkt gjennom den utbrente leiligheten uten å finne spor som tyder på at det har vært folk der. Alle personer er evakuert og ingen er skadet.

Personen ikke gjort rede for etter brann i leilighetPolitiet tror nå at personen som ikke er gjort rede for ikke var hjemme da brannen brøt ut. Brannvesenet har søkt igjennom den utbrente leiligheten og ser ingen spor som tyder på at det har vært folk der.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »