Zeven PSV- en Vitesse-conclusies: Arnhemse stoelendans, PSV-ruit een blijvertje?

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 25 sec. here

Zeven conclusies: PSV-spoeling achterin dun, stille Vitesse-kracht in spotlights : PSV Vitesse

Gauw vergeten en op naar Sparta

Vijf minuten voor tijd scoren met een van richting veranderd schot en dan toch nog bijna in de problemen komen in de extra tijd. Natuurlijk is iedereen deze wedstrijd binnenkort weer vergeten en moest PSV het zonder vedette Cody Gakpo stellen, maar het maakte wel heel weinig indruk in Tel Aviv. Zondag wacht het verraderlijke kunstgras van Het Kasteel: trainer Roger Schmidt zal zijn ploeg weer op scherp moeten zetten."Hij heeft twee veeleisende wedstrijden achter de rug.

/  🏆 20. in NL

Eindelijk weer een biertje op het strand voor afgereisde PSV-fansVoor de PSV-supporters had het aardig wat voeten in aarde om in Israël te komen. Daar speelt PSV vanavond de return wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. Om de wedstrijd bij te kunnen wonen moest er flink getest worden en een flinke map met documentatie mee.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Vitesse draait het al in de eerste helft om en zorgt voor Nederlands feestjeVitesse heeft op bijzonder knappe wijze de achtste finale van de Conference League gehaald. In een razende eerste helft bogen de Arnhemmers een achterstand om in een voorsprong en die werd na rust over de streep getrokken: 2-0.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Nederland krijgt voorwerpen uit gezonken schepen Slag in de Javazee terugDe twee granaathulzen, een afsluiter en een wijnfles worden tentoongesteld in het Marinemuseum in Den Helder. Nou geweldig, op onze knietjes danken dat we nog voorwerpen terugkrijgen van onze geroofde scheepswrakken. Grafroof, meer is het niet; criminelen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »