Vitesse draait het al in de eerste helft om en zorgt voor Nederlands feestje

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 17 sec. here
  • News: 10%

Arnhemse storm voor rust levert Vitesse een vervolg in de Conference League op : Vitesse SKRapidWien

gehaald. In een razende eerste helft bogen de Arnhemmers een achterstand om in een voorsprong en die werd na rust over de streep getrokken: 2-0.

Die viel nog voor de twintigste minuut. Weer was het Dasa die een loepzuivere bal afleverde en dat dit keer bij Matus Bero deed. De middenvelder nam knap aan en rondde net zo mooi af, waardoor de 2-1 achterstand uit Wenen binnen de kortste keren was omgezet in een 3-2 voorsprong over twee wedstrijden voor de Arnhemmers.

/  🏆 20. in NL

Justitie eist straf en fikse boete tegen chemisch bedrijf dat regels negeerdeDe oud-directeur heeft opzettelijk zijn personeel en het milieu aan langdurig en ernstig gevaar blootgesteld, vindt het OM.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Vitesse op rapport: maar drie spelers lager dan 7 op feestelijke avondIn de Eredivisie is het wisselvalligheid troef, maar de Europese avonden van dit seizoen halen het beste in Vitesse naar boven: dat weet nu ook Rapid Wien, dat \u00e9\u00e9n helft lang werd overklast door de enthousiaste Arnhemmers en nu uit de Conference League is gekegeld. 2-0 werd het, dankzij Adrian Grbic en Mat\u00fas Bero. VoetbalPrimeur deelt rapportcijfers uit, na weer een goudomrande Vitesse-donderdag.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Acht Oscars niet live uitgereikt tijdens ceremonie op tvDe beslissing is genomen om het kelderen van de kijkcijfers te stoppen. elvercat JackB34996080 dbakker13 😂😂😂😂😂😂😂😂 dit is die van mij

DPG Media Privacy GateZoals de politie er ook voor zorgt dat demonstraties die niet in lijn liggen met agenda 2030, met geweld worden afgestraft. Rechtvaardigheid is ineens een onwettig woord.
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

DPG Media Privacy Gate
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »

Zó bereidt Max Verstappen zich voor op drukste F1-seizoen ooitNadat het Max Verstappen (24) lukte om de eerste Nederlandse Formule 1-wereldkampioen ooit te worden, was het tijd voor wat welverdiende rust. En die rust vond hij vooral bij familie en zijn liefje Kelly Piquet (33). Maar aan alle pret komt een einde, want Max moet zich ook alweer klaar gaan maken voor een nieuw race seizoen en het verdedigen van zijn wereldtitel.
Bron: RTLBoulevard - 🏆 19. / 51 Lees verder »