Willem II loopt weg bij de concurrentie met ruime zege in topper

• 📰 VI_nl
  • 23 sec. here

Willem II is onder Peter Maes volle bak op weg terug naar de Eredivisie. Achtervolger FC Emmen ging met ruime cijfers onderuit in Tilburg.

Willem II heeft vrijdagavond de Keuken Kampioen Divisie-topper tegen FC Emmen met 3-0 gewonnen door een doelpunt van Jeredy Hilterman en twee van Jeremy Bokila. De ploeg van Peter Maes staat nu zes punten los bovenaan de ranglijst, want Roda JC Kerkrade verloor ook, op bezoek bij FC Dordrecht.De topper in de Keuken Kampioen Divisie beloofde op voorhand veel, maar de eerste helft in het Koning Willem II Stadion was toch ietwat teleurstellend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.De kansen waren er wel geweest, en uit een vrije trap van Laros Duarte was het twintig minuten voor tijd eindelijk raak. FC Groningen wilde nu meer, en daar hoefde het niet lang op te wachten. Enkele minuten na de gelijkmaker zette Jorg Schreuders zijn ploeg op het winnende spoor.

/  🏆 6. in NL

Lees terug: FC Emmen komt niet verder dan een gelijkspel in MaastrichtParzyszek zorgt voor de gelijkmaker Scholte, Brouwer, Smeets en Kieftenbeld binnen de lijnen in de tweede helft El Messaoudi en Parzyszek missen enorme kansen op een doelpunt Uit een hoekschop kopt Aktas de 1-0 binnen voor MVV
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

VI Live: lees hier alle gebeurtenissen in de Champions League terugLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Peter Bosz zag ruime overwinning niet aankomen: 'De training was belabberd'Peter Bosz zag de ruime zege van PSV in Almelo niet aankomen. Dat had alles te maken met de slechte training op vrijdag. Gelukkig kwam voor de trainer en zijn ploeg alles goed en was er een klinkende zege. “Dit is de ideale voorbereiding op de wedstrijd tegen Lens.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Moeizame bekerzege Willem ll op amateurs, ook FC Eindhoven gaat verderLees meer

Willem II is op tijd wakker en voorkomt volgende stunt in bekertoernooiSJC uit Noordwijk is er donderdagavond in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker niet in geslaagd om te stunten tegen Willem II. De vierdedivisionist nam op eigen veld nog wel brutaal de leiding, maar de bezoekers uit Tilburg stelden nog voor rust orde op zaken en wonnen uiteindelijk met 1-3.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »