Wereldgoal Everton levert kostbaar puntenverlies op voor Manchester City

• 📰 NUsport
  • 10 sec. here
  • News: 7%

Manchester City heeft zaterdag bij het scheiden van de markt voor de jaarwisseling duur puntenverlies geleden in de Engelse titelstrijd. Een juweel van een doelpunt van Everton-aanvaller Demarai Gray brak de ploeg van basisspeler Nathan Aké op: 1-1.

Bij Manchester City liet Erling Haaland zich weer gelden. De 22-jarige Noor maakte na 26 minuten de openingstreffer tegen Everton na uitstekend voorbereidend werk van Riyad Mahrez.

Manchester City was via John Stones vlak voor rust dicht bij de 2-0. De verdediger raakte de paal, waardoor de bezoekers na de hervatting nog mochten hopen op een positief resultaat.