Timo Werner weet eindelijk hoofdrol te pakken; Leeds boekt eerste zege

• 📰 voetbalzonenl
  • 20 sec. here

Chelsea heeft zaterdagmiddag in de slotfase puntenverlies voorkomen in de Premier League

Southampton begon sterk aan de tweede helft en dwong na precies een uur spelen een penalty af, toen Chilwell een tackle inzette op de voeten van Tino Livramento. De strafschop werd onberispelijk afgemaakt door Ward-Prowse: 1-1. Chelsea kreeg twintig minuten voor tijd een enorme kans voor Werner, die doorbrak in het strafschopgebied na een hakje van Lukaku maar stuitte op een schitterende reflex van Alex McCarthy.

Een overtreding van Christian Kabasele zorgde ervoor dat de 1-1 niet doorging. Crysencio Summerville maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie van Leeds. Bij de bezoekers stond William Troost-Ekong in de basis.Wolverhampton wist de score na twintig minuten spelen via Hwang Hee-chan te openen. De Zuid-Koreaan gaf doelman Karl Darlow met een schot in de lange hoek het nakijken.

/  🏆 16. in NL

De Veroordeling en De Slag om de Schelde grote winnaars bij Gouden KalverenFedja van Huêt kreeg het eerste genderneutrale Kalf voor de beste hoofdrol. teamFedja ❤ Gefeliciteerd met je genderneutrale kalf Fedja Is hij lesbi?
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

De vernieuwde N69 is eindelijk klaar: 'Hier hebben we 67 jaar op gewacht'Eindelijk is het zover: de peperdure N69 tussen Lommel en Eindhoven is klaar. Dat is goed nieuws voor de inwoners van Valkenswaard en Aalst. Zij hebben nu geen last meer van vrachtwagens die dwars door het centrum denderen. Al het verkeer wordt om de twee plaatsen heen geleid. Valkenswaard heeft gedurende die periode de overlast vakkundig afgewenteld op de naburige dorpen
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Volle tribunes, vuurwerk en feest: eindelijk weer drie punten voor NACNAC heeft vrijdagavond eindelijk weer eens een wedstrijd gewonnen. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd koploper Excelsior met 4-1 verslagen. Hoogtepunt was een prachtige vrije trap van Thom Haye vlak voor rust. De overwinning had de geplaagde club hard nodig en die zorgde ervoor dat de supporters weer even op de banken stonden.

ADO Den Haag pakt na 2-6 overwinning eerste periodetitelADO Den Haag is de winnaar van de eerste periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »