ADO Den Haag pakt na 2-6 overwinning eerste periodetitel

• 📰 voetbalzonenl
  • 22 sec. here

ADO Den Haag is de winnaar van de eerste periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie

Bij Jong PSV had Maximiliano Romero voor het eerst sinds 24 september 2020 een basisplaats. Cheick Touré verzorgde met het hoofd het eerste gevaar van het duel, dat na 24 minuten spelen werd opengebroken. Johan Bakayoko tikte binnen vanuit een rebound en bracht Jong PSV daarmee aan de leiding. Op slag van rust verdubbelde Romero vanaf de strafschopstip de marge voor de thuisploeg. De tweede helft was pas veertig seconden bezig toen Erik Sorga de spanning terugbracht in de wedstrijd.

Door de overwinning komt Jong AZ, dat de laatste twee duels had verloren, op achttien punten uit negen duels.De eerste helft op sportcomplex Zoudenbalch leek doelpuntloos te eindigen, maar twee minuten voor de pauze nam de ploeg van Dick Lukkien de leiding. Na een goede corner van Peter van Ooijen kopte Miguel Araújo de bal binnen achter doelman Fabian De Keijzer: 0-1. Dat was ook de eindstand in de Domstad.

/  🏆 16. in NL

Helmond Sport verlaat laatste plaats, late nederlaag voor FC Den BoschHelmond Sport is door een goede zege op Jong Ajax niet langer de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. Ook Jong PSV en NAC wisten vrijdagavond hun wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie te winnen. FC Den Bosch, FC Eindhoven en TOP Oss verloren hun wedstrijd.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

De Veroordeling en De Slag om de Schelde grote winnaars bij Gouden KalverenFedja van Huêt kreeg het eerste genderneutrale Kalf voor de beste hoofdrol. teamFedja ❤ Gefeliciteerd met je genderneutrale kalf Fedja Is hij lesbi?
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Souad is een van de eerste vrouwelijke taxichauffeurs van MarokkoSouad Hdidou is de enige vrouwelijke taxichauffeur in Rabat, de hoofdstad van Marokko. En ze is een van de weinige vrouwelijke taxichauffeurs van het land. Niet alleen passagiers, ook collega's zijn blij met haar: 'We respecteren haar enorm'. Mooi kunnen ze mooi teruggaan naar Marokko
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »