Steven Berghuis pakt rood en mist mogelijke halve finale tegen Ajax

• 📰 voetbalzonenl
  • 25 sec. here

Steven Berghuis moet de mogelijke halve finale in de TOTO KNVB Beker tegen Ajax aan zich voorbij laten gaan

De eerste gele kaart was het gevolg van een overtreding op Joey Veerman in de 27ste minuut van de wedstrijd. Nadat de middenvelder van Heerenveen de bal op de eigen helft al had afgespeeld aan een ploeggenoot, haalde Berghuis door. Veerman werd na de harde charge anderhalve minuut behandeld op het veld en kon uiteindelijk verder.

Feyenoord kwam in de tweede helft mede dankzij een doelpunt van Berghuis terug van een 1-0 achterstand tot een 1-3 voorsprong. In de 66ste minuut ging het mis voor de rechterspits van de Rotterdammers, die zag hoe Rami Kaib op hem af kwam dribbelen. Berghuis wilde voorkomen dat de linksback van Heerenveen naar binnen zou snijden en zette een tackle in, waarbij hij hard de voet van Kaib raakte. Scheidsrechter Siemen Mulder was onverbiddelijk en trok zijn tweede gele kaart.

Dat is wel zeker!

Heel Feyenoord mist de halve finale tegen AJAX☺️

De andere 10 ook... heefey

Waarschijnlijk meer spelers van Feyenoord 🥴

Gelukkig spelen ze die niet 😅

/  🏆 16. in NL

Steven Berghuis: ‘Ik heb een soort van sorry gezegd’Steven Berghuis heeft een schuldgevoel na de nederlaag van Feyenoord bij sc Heerenveen heefey Ga lekker weg bij ons,, liefste gelijk, wat een flut aanvoerder Feyenoord onwaardig
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Steven Berghuis helpt geplaagd Feyenoord langs Fortuna SittardFeyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard omgezet in een overwinning feyfor

Steven Berghuis maakt bijzonder slechte beurt: ‘Nou is straks het EK...’Steven Berghuis heeft woensdagavond geen goede beurt gemaakt in de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord heefey Geen goede beurt, kost ons gewoon de wedstrijd, die loser, met hem winnen wel nooit wat 😡😡😡😡

‘Steven Berghuis is geen moeilijke jongen, hij wordt moeilijk gemaakt’Hedwiges Maduro is van mening dat het negatieve imago rond Steven Berghuis wordt gecreëerd door de buitenwereld feyenoord berghuis ajax Sorry Maduro maar naar welke wedstrijd zat je te kijken?

Het leven van ex-alcoholist Steven (56) heeft weer zin dankzij EmmausEr zijn maar weinig mensen die nog nooit gesnuffeld hebben tussen de spulletjes van Emmaus in Langeweg. De sociale kringloopwinkel is wereldberoemd in West-Brabant. Maandag bestaat Emmaus vijftig jaar. Terwijl voor de bezoekers het voormalig klooster geldt als een koopjesparadijs, is het voor de bewoners de plek die voor hen het verschil maakt. Een van hen is de 56-jarige Steven van Dijk.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »