Heerenveen klopt Feyenoord met 4-3 na rode kaart voor Berghuis

• 📰 voetbalzonenl
  • 47 sec. here
  • News: 22%

SC Heerenveen heeft zich woensdagavond ten koste van Feyenoord geplaatst voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker heefey

een rode kaart kreeg. Heerenveen neemt het in de halve finale in eigen huis op tegen Ajax en hoopt zich voor het eerst sinds 2009 te gaan plaatsen voor de finale.

Advocaat koppelde Berghuis aan Kaib en liet Geertruida zich ontfermen over linkshalf Joey Veerman. Daardoor was Berghuis vaak in de achterhoede te vinden en hadden de spelers van Feyenoord veel tijd nodig om in de omschakeling in de juiste positie te komen. Voorafgaand aan de 1-0, na veertien minuten spelen, stond Berghuis juist in de voorhoede en daardoor kon Kaib ongehinderd opstomen. Geertruida nam de mandekking niet over en had daardoor, net als op 27 januari, geen man.

De eerste helft bood niet al te veel aanknopingspunten voor Feyenoord, maar in de tweede helft zetten de bezoekers aanvankelijk de ommekeer in. Het werd twee minuten na de rust 1-1, toen een hard schot van Jens Toornstra van dichtbij werd verlengd door Bryan Linssen. Kort daarna kreeg Heerenveen een gouden kans om weer op voorsprong te komen, want een onhandige overtreding van Marsman op Jan Paul van Hecke leverde een strafschop op.

/  🏆 16. in NL

Vitesse slaat aanval Feyenoord af in strijd om Europees voetbalEredivisie: Feyenoord heeft zondag met 0-0 gelijkgespeeld tegen concurrent Vitesse. Feyenoord-captain Steven Berghuis kreeg een rode kaart.
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »

Steven Berghuis: ‘Ik heb een soort van sorry gezegd’Steven Berghuis heeft een schuldgevoel na de nederlaag van Feyenoord bij sc Heerenveen heefey Ga lekker weg bij ons,, liefste gelijk, wat een flut aanvoerder Feyenoord onwaardig
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

'Of dacht jij dat hij niet bij Ajax mee kan? Daar kan hij zo mee, hoor'Feyenoord-trainer Dick Advocaat neemt het op voor Steven Berghuis feyenoord Grapje denk ik.. Qua voetbal kan hij inderdaad mee bij ajax Helaas voor hem gaat dat niet gebeuren a) dat wordt “niet gewaardeerd” in 010 b) hij mist voetbal IQ c) hij mist sowieso IQ Dus lekker bij feyenoord blijven. Daar kan hij de beste van de slechtste zijn ipv de slechtste van de beste Hij kan mee met de bus maar hij moet wel in de bus blijven zitten!!

Feyenoord accepteert schikking: Berghuis mist KlassiekerDe aanklager van de KNVB heeft Steven Berghuis een schikkingsvoorstel gedaan van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, vanwege zijn rode kaart in de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse Schofterig. Slechts 2 wedstrijden. Terecht had meer kunnen/moeten zijn toch ergens verwacht want 2de wedstrijd is zeker tegen Ajax?