Roda JC komt met de schrik vrij en verdrijft FC Groningen van tweede plaats

• 📰 VI_nl
  • 40 sec. here
  • News: 19%

Het blijft stuivertje wisselen in de spannende strijd om promotie naar de Eredivisie.

Door een benauwde overwinning op bezoek bij Jong PSV heeft Roda JC de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie maandag weer overgenomen van FC Groningen. , wist Roda JC dat het moest winnen op De Herdgang om de tweede plaats weer over te nemen. Die boodschap was blijkbaar niet duidelijk aangekomen bij de Limburgers, want Emir Bars zette Jong PSV al in de tweede minuut op voorsprong tegen de titelkandidaat.

Dat bleek het startsein voor een vermakelijke eerste helft. Vaclav Sejk zorgde nog binnen het half uur voor de gelijkmaker, maar door een doelpunt van Jevon Simons moest Roda opnieuw beginnen. In de extra tijd van de eerste helft bracht Joey Müller de bezoekers voor de tweede keer op gelijke hoogte. Dat zorgde ervoor dat Roda nog enigszins met een goed gevoel de kleedkamer opzocht.

Door de benauwde zege blijft Roda op pole-position voor een ticket naar de Eredivisie. De ploeg van Bas Sibum neemt de tweede plaats over van FC Groningen en nadert koploper Willem II tot op vijf punten. In de Keuken Kampioen Divisie zijn nog zes duels te spelen. Op de laatste speeldag gaat Roda op bezoek bij Groningen.Zelfs 13-0 nederlaag zou FC Groningen niet van periodetitel kunnen houden

/  🏆 6. in NL

Lees terug: FC Groningen overklast FC Emmen in een matige wedstrijdEindstand FC Emmen - FC Groningen: 0-3 Doelpuntenmakers zijn Van Bergen, Postema en Bacuna FC Groningen wint de periodetitel na de overwinning
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

FC Groningen wint overtuigend van ADO Den Haag en legt druk vol bij Roda JCFC Groningen heeft een statement afgegeven in de strijd om directe promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien was ADO Den Haag vrijwel de hele wedstrijd de baas en won met 0-2. Romano Postema scoorde in de eerste helft, Thom van Bergen in de tweede.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Roda JC stap dichter bij Eredivisie na zege en voert druk op FC Groningen opRoda JC heeft een volgende stap richting de Eredivisie gezet. De ploeg van trainer Bas Sibum was zaterdagavond met 3-1 te sterk voor NAC Breda. Walid Ould-Chikh opende in de eerste helft de score, waarna Elías Már Ómarsson snel gelijkmaakte. Maximilian Schmid en Lennerd Daneels bezorgden de Koempels na rust de zege.

Roda speelt na opmerkelijke penalty gelijk tegen ADO, Groningen pakt periodetitelDe topper tussen Roda JC en ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie is vrijdag in een 2-2-gelijkspel geëindigd. De Limburgers openden de score via een opmerkelijke penalty. FC Groningen pakte de derde periodetitel.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

FC Emmen legt FC Groningen geen strobreed in de weg: 0-3Lees hier het verslag van FC Emmen - FC Groningen

Lees terug: PSV op tandvlees naar winst na spectaculaire slotfase in DeventerLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »