FC Emmen legt FC Groningen geen strobreed in de weg: 0-3

• 📰 RTVDrenthe
  • 23 sec. here
  • Publisher: 61%

Lees hier het verslag van FC Emmen - FC Groningen

VOETBAL - FC Groningen is weer een stap dichterbij het grote doel gekomen. De ploeg van trainer Dick Lukkien hoefde daarvoor niet eens alles te geven. FC Emmen speelde op tweede paasdag voor Sinterklaas: 0-3. Door de nederlaag zakt Emmen twee plaatsen, naar plek 11. Cambuur en VVV gingen, zonder te spelen, over FC Emmen heen. De drie clubs hebben allemaal 45 punten uit 32 duels, maar zowel Cambuur als VVV hebben een beter doelsaldo.

Op dat moment had Grim al noodgedwongen zijn eerste wissel doorgevoerd. Robin Schouten moest geblesseerd worden vervangen door Patrick Brouwer. Amper vijf minuten na de openingsgoal werd het 0-2. Uit een razendsnelle counter, waarbij Hardeveld volledig uit positie stond, schoot Leandro Bacuna schitterend raak. Megakans De Drentse club moest even bijkomen van die tikken op de kin, maar herstelde zich in de loop van de eerste helft.

/  🏆 10. in NL

Lees terug: FC Groningen overklast FC Emmen in een matige wedstrijdEindstand FC Emmen - FC Groningen: 0-3 Doelpuntenmakers zijn Van Bergen, Postema en Bacuna FC Groningen wint de periodetitel na de overwinning
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

FC Groningen op grote voorsprong in Emmen, volg de wedstrijd van FC Emmen via ons liveblogTussenstand FC Emmen - FC Groningen: 0-3 Doelpuntenmakers zijn Van Bergen, Postema en Bacuna Fred Grim speelt met een andere opstelling én ander systeem

Lees terug: FC Emmen verliest in eigen huis van TOP OssFC Emmen verloor afgelopen vrijdag van VVV met 2-0 Stensrud kopt de gasten uit Oss op voorsprong, 0-1 Scheidsrechter Pérez keurt een doelpunt van Konings af FC Emmen verliest in eigen huis van TOP Oss

Lees terug: FC Emmen pakt de volle buit tegen Jong Utrecht na knotsgekke slotfaseFC Emmen wint met 3-2 bij Jong Utrecht Het beslissende doelpunt werd gemaakt door Desley Ubbink Door de zege doet Emmen weer volop mee in de strijd om play-offs

Lees terug: FC Emmen na wervelende tweede helft ruim voorbij Jong AjaxFC Emmen stelde teleur in de eerste helft, maar overtuigde in het tweede bedrijf (4-2) De goals aan Drentse zijde werden gemaakt door Ubbink, Bernadou, Smeets en Pouwels Door de driepunter blijft FC Emmen op koers voor de play-offs

Groningen wint ingehaalde Hondsrugderby van zwak Emmen en pakt derde periodeFC Groningen boekt een 3-0 zege op bezoek bij FC Emmen. De Groningers staan voor even op de felbegeerde tweede plek.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »