RKC doet goede zaken met recordzege: angst neemt toe in Almelo

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 37 sec. here
  • News: 18%

Voetbal Nieuws

RKC heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Henk Fraser liet geen spaan heel van Heracles, waar in Almelo het 'schaam je kapot' van de tribunes klonk. Uiteindelijk werd het 0-5 voor de Waalwijkers, met een hattrick van David Min.

. De ploeg van Henk Fraser liet geen spaan heel van Heracles, waar in Almelo het 'schaam je kapot' van de tribunes klonk. Uiteindelijk werd het 0-5 voor de Waalwijkers, met een hattrick van David Min.Al vroeg in de wedstrijd wist RKC op voorsprong te komen. Heracles begon sterk, maar na slordig balverlies werd Min de diepte in gestuurd, waarna hij feilloos binnenschoot: 0-1. Via Limbombe kreeg Heracles een grote kans, maar kort voor rust waren het de Waalwijkers die tot scoren kwamen.

RKC bleef volhardend spelen en gaf weinig weg, terwijl de onzekerheid in Almelo toenam. De supporters hebben immers nog altijd het scenario in hun hoofd dat zich enkele jaren geleden voltrok, toen hun club degradeerde nadat men zich reeds veilig waande. Na ongeveer zeventig minuten spelen kwam het zelfs op 0-3, nadat oud-Heraclied Reuven Niemeijer Min in stelling bracht. Wederom faalde de spits niet, waarmee de score op 0-3 kwam.

In de tachtigste minuut werd de schade nog groter voor de ploeg van Erwin van de Looi. Shawn Adewoye scoorde vanuit een corner. Nog geen twee minuten later werd het zelfs 0-5, nadat een zwakke terugspeelbal onderschepte. De spits schoot raak en completeerde daarmee zijn hattrick.

/  🏆 20. in NL

Live: Heracles Almelo - RKC Waalwijk, Zondag 5 mei 2024De complete wedstrijdpagina van Heracles Almelo tegen RKC Waalwijk (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Vitesse is de hekkensluiter in de Eredivisie na overwinning van FC Volendam op RKC WaalwijkVitesse is in degradatienood en staat nu onderaan de Eredivisie na de overwinning van FC Volendam op RKC Waalwijk.

Heracles Almelo straft AZ af met 5-0 overwinningIn Eredivisie op Rapport maken we na elke speelronde de balans op met beoordelingen van de spelers, trainers en scheidsrechters. Deze week bespreken we de onwaarschijnlijke 5-0 afstraffing die Heracles AZ aansmeerde op Erve Asito. De ploeg van Erwin van de Looi werd beloond met tien voldoendes, terwijl AZ over het algemeen een onvoldoende scoorde.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Peter Bosz opgekeken van nederlaag AZ bij Heracles AlmeloPeter Bosz heeft opgekeken van de midweekse 5-0 nederlaag van AZ bij Heracles Almelo. Wat voor effect die harde verliespartij heeft op de opponent van, durft de trainer niet te zeggen. Bosz legt ook uit waarom hij kiest voor Jerdy Schouten in het hart van de defensie.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Trainer Jeroen Rijsdijk ergert zich aan zijn eigen ploeg na verlies tegen Heracles AlmeloTrainer Jeroen Rijsdijk ergerde zich zaterdagavond 'kapot' aan zijn eigen ploeg. Op Het Kasteel gingen de Rotterdammers onderuit tegen Heracles Almelo (1-2). Vooral de tweede helft kon Rijsdijk niet bekoren.

Simpele diefstal verandert in internationale zaak: man in Almelo met Europees arrestatiebevel gepaktHet werd een weddenschap die zijn leven zou kantelen, maar niet op een positieve manier. Een 26-jarige Pool ging zondag - opgejut door vrienden - op boevenpad in Almelo. Nu wacht hem een lange celstraf. „Dit heb ik in 21 jaar politiewerk nog nooit meegemaakt.
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »