Reijnders wint 'Tijjani-strijd' in de Serie A ondanks treffer Noslin

• 📰 VI_nl
  • 46 sec. here
  • News: 22%

AC Milan heeft zondag een uitzege geboekt tegen Hellas Verona. Tijjani Reijnders begon in de basis bij de bezoekers, Tijjani Noslin zorgde voor de eretreffer van Verona.

Het was lang wachten op een doelpunt, maar op slag van rust brak linksback Theo Hernández de ban voor AC Milan. De Franse linksback hield de bal knap binnen en prikte de 0-1 tegen de touwen. Kort na rust profiteerde Christian Pulisic van een enorme fout van Pawel Dawidowicz door in de rebound de voorsprong te verdubbelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.De wedstrijd leek dan ook beslist, maar daar bracht een Nederlander tijdelijk verandering in. De 24-jarige Noslin - die in de winter overkwam van Fortuna Sittard - zorgde op fraaie wijze voor de 1-2. De aanvaller pikte de bal op en volleerde heerlijk raak. Eerder dit seizoen was Noslin ook al trefzeker tegen Juventus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Tien minuten voor tijd gooide AC Milan de wedstrijd echter alsnog in het slot. Een hoekschop van de bezoekers werd weggewerkt, maar viel pardoes voor de voeten van Samuel Chukwueze. De invaller twijfelde geen moment en zette knap de 1-3 eindstand op het bord.

/  🏆 6. in NL

AC Milan van Reijnders door in EL na spektakelstuk, exit Spierings en DallingaAC Milan heeft zich donderdag geplaatst voor de achtste finales van de Europa League. De club verloor met 3-2 van Stade Rennais, maar dit was voldoende na de eerdere 3-0-zege. Het Toulouse van Stijn Spierings en Thijs Dallinga werd uitgeschakeld door Benfica.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Reijnders trefzeker voor Milan, Liverpool in één helft klaar met Sparta PraagDe koploper in de Premier League heeft geen enkele moeite met Sparta Praag, binnen één helft stond het al 0-3 voor de Engelsen.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Is Netflix-serie One Day gebaseerd op een waargebeurd verhaal?De nieuwe serie 'One Day' scoort erg goed op Netflix. De serie prijkt in de top 10 van de streaminggigant. Fans vragen zich nu massaal af: is het verhaal van Dexter en Emma waargebeurd?
Bron: RTLBoulevard - 🏆 19. / 51 Lees verder »

'Oom Sam' Beukema met Bologna op CL-koers: 'Verrassing van Serie A'Bekijk hier de samenvatting van het duel tussen Internazionale en Bologna in de achtste finales van de Coppa Italia.

Serie A-revelatie Joshua Zirkzee speelt zich in de kijker van Europese topclubsJoshua Zirkzee heeft interesse gewekt van Manchester United, zo verzekert het Italiaanse Tuttosport. Daarnaast was er onlangs ook een scout van Arsenal aanwezig in Rome bij het duel Lazio - Bologna, waarin de Schiedammer een fraai en belangrijk doelpunt voor zijn rekening nam.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Een leven als een Netflix-serie: 'Ten Hag heeft een gouden hart'Lees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »