Reijnders trefzeker voor Milan, Liverpool in één helft klaar met Sparta Praag

• 📰 NOSvoetbal
  • 24 sec. here

De koploper in de Premier League heeft geen enkele moeite met Sparta Praag, binnen één helft stond het al 0-3 voor de Engelsen.

Liverpool had aanvoerder Virgil van Dijk niet eens vanaf het begin nodig om tot een uitstekend optreden te komen in de Europa League. Na één helft had de koploper van de Premier League al afgerekend met Sparta Praag. Het werd uiteindelijk in Tsjechië 1-5. Tijjani Reijnders was belangrijk voor AC Milan. De middenvelder tekende vlak voor rust voor de tweede Italiaanse treffer in de 3-2 zege op Slavia Praag.

Maar de hoop voor de thuisploeg werd snel de grond in geboord. Binnen tien minuten was het Díaz op aangeven van Harvey Elliott voor de vierde Liverpool-treffer tekende. Daar hield het niet mee op. De 1-5 viel diep in blessuretijd. De ingevallen middenvelder Dominik Szoboslai mocht ook nog in de feestvreugde meedelen. Volgende week donderdag is de return op Anfield, maar de zaken lijken al beslist. Liverpool staat al met één been in de kwartfinales.

/  🏆 18. in NL

AC Milan van Reijnders door in EL na spektakelstuk, exit Spierings en DallingaAC Milan heeft zich donderdag geplaatst voor de achtste finales van de Europa League. De club verloor met 3-2 van Stade Rennais, maar dit was voldoende na de eerdere 3-0-zege. Het Toulouse van Stijn Spierings en Thijs Dallinga werd uitgeschakeld door Benfica.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

NEC verwent publiek met prachtige treffers in Japans onderonsje met SpartaDe Nijmeegse club heeft thuis met 2-0 gewonnen van Sparta Rotterdam. De treffers in de eerste helft waren van grote schoonheid.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

AC Milan knokt zich langs Lazio, dat met acht man eindigt na drie rode kaartenIn een wedstrijd met twaalf gele kaarten (twee omgezet in rood) en twee rode kaarten wint AC Milan met 1-0, dankzij een treffer vlak voor tijd van Noah Okafor.

Bowlingtalent Milan (15) uit Rolde traint voor EK: 'Ik gooi wel eens met te veel kracht''Mijn kansen op EK? De Scandinavische landen zijn wel echt veel beter.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Bakayoko kopt PSV op verdiende voorsprong • RKC en Fortuna stevenen af op gelijkspelIn dit liveblog richten we ons vooral op de drie wedstrijden in de eredivisie: RKC - Fortuna (18.45 uur), PEC - PSV (20.00 uur) en NEC - Sparta (21.00 uur).
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bijna helft van migrerende diersoorten neemt in aantallen af: 'Heeft ook impact op de mens'Bijna de helft van alle diersoorten die zich verplaatsen op aarde neemt in aantallen af. Dat blijkt uit een VN-rapport. Vooral vissen hebben het zwaar, ook door toedoen van de mens. 'En het heeft ook impact op de mens.'
Bron: EenVandaag - 🏆 11. / 61 Lees verder »